keskiviikko 12. elokuuta 2015

Aikaa kuumavesipullojen kera

Ärrien hoitojakso on sujunut hyvin. Öisin molemmat edelleen nukkuvat tiiviisti vieressäni, Ruu vasemmalla puolella ja Reino oikealla. Sää on ollut sen verran lämmin, että Ruukaan jaksa koko yötä umpisukkulasssa peiton alla olla vaikka iltaisin aina peiton alle kaivautuukin. Itsellä on vähän sellainen nakkimakkara olo. Hod dogin välissä :). Sinällään parivaljakko on hauska, päivällä virtaa riittää vaikka mihin mutta kun aletaan nukkumaan niin sitten nukutaan kanssa.

Tänään oli niin kuuma päivä, joka muuten päättyi ukonilmaan, että lähdettiin Ärrien kanssa kävelemään päivän pisin lenkki heti aamusta. Ruulla olisi oikein kova oma tahto päättää lenkin pituudesta ja suunnasta. Tässä sitten kolahtaa kaksi kovaa yhteen ja toistaiseksi minun tahtoni on ollut kovempi. Ruulla ei ole mitään vaikeuksia lenkkeillä eikä siinä lenkin jälkeenkään näy mitään hälyyttävää esim. ontumista tms. Topakasti se asioiden teon jälkeen kääntää mulle selkänsä ja on menossa takaisin väliaikasikotiin. Ruulla ei vaan ole tiedossaan että mulla on sattuu olemaan kokemusta hyvinkin päättävistä koirista :D. Hyväksi keinoksi ole tytön kanssa havainnut sen, että en edes vilkaise sitä kun jököttää, vaan reippaasti "mennään" ja kuljetaan eteenpäin. Välillä sitten pidetään haistelutaukoja ja sitten taas matka jatkuu reippaasti. Lenkin jälkeen koirat ovat saaneet juosta pihalla eikä Ruun jökötyksestä ole tietoakaan :). Todistusaineisto alla :).





 
Eilen kävin aamulla pari tuntia oikeissa töissä, ja pääsin lähtemään ja palamaan niin, että Ärrät jäivät ihan hiljakseen. Kotiin tultuani tällä oli ihan rauhallinen tunnelma eikä koirissa havaittavissa olevaa levottomuutta.
 
Tänään ohitettiin lenkillä yksi koira, kukas muukaan kuin sileäkarvainen kettuterrieriuros. Kohtaaminen aiheutti Reinolla yhden räyhn! mutta ei sen kummempaa. Sisälle tultuamme oli Reinolla vähän sellaista patsastelen tässä Oksille- fiilistä, jota ei siis ole aiemmin esiintynyt. Tilanne oli ohi oikeastaan kuitenkin sekunneissa.Todennäköisesti koirakohtaamisen jälkimaininkeja tai sitten alkaa Ärrien vieraskoreus poistumaan :D.
 
Tykkään kaksikosta kovin, vissiin tuollaiset tempperamenttiset koirat ovat mun juttuni :D. Sanonkin, että mulla on sellainen fiilis kun vahtisin kiehuvaa vesikattilaa: kiehu, kiehu mutta älä tule yli :). Ehdoton plussa rodulle myös helposta turkista.
 
Huomenna on ohjelmistossa Oksin jälkihommelit ja Ärrät pääsee treenitilalle. Nyt lähden nukkumaan musta-valkoisten kuumavesipullojen väliin :). Yötä!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti