torstai 26. helmikuuta 2015

Viikon treenitauko on ohi


Ollaan pidetty viikon mittainen totaalinen treenitauko, jonka aikana ei treenitilalla käyty. Kotona tosi tehtiin keittöreeniä lähinnä asentoerottelua. Aino on toipunut sillä välin sterilisaatiosta joten tänään käytiin porukalla vähän tekemässä hommia. Oksi teki noutokapulan nostamista ja parin askeleen kantamista. Onnistui hyvin, ote noutokapulasta ei ole tiivis mutta lähinnä ajatuksenani on että koiran voisi lähettää hakemaan esineen ja se tuo sen minulle. Kisatavoitteita kun ei ole, niin kantakoon vaikka etuhampaillaan kunhan tuo :D. Tehtiin myös rallyn käännöksiä, ja muutamaa muutakin liikettä. Oksille on yllättävän vaikeaa olla istumassa paikallaan kun minun pitäisi kiertää koira. Tätä täytyy harjoitella kotona. Vatitreeniä tehtiin myös. Hajuerottelu otetaan nyt useamman viikon tauon jälkeen ohjelmistoon.

 
Ostin Oksille hammasharjan ja -tahnaa. Vaikka se luita silloin tällöin syökin niin hampaita voisi olla hyvä harjailla. Ensimmäiseksi se puraisi harjan poikki. Onneksi oli sellainen kaksipäinen harja joten se on vielä hyvinkin käyttökelpoinen. Oksi antaa kyllä hyvin hampaita harjailla, ei se nyt ihan suutaan aukaise ja paikallaan istu, mutta ei ota ritoloitakaan ja harjailla voi.
 
Tässä päivä eräänä kävin kyläilemässä hoitokoira Justuksen luona. Oli mukava nähdä poikaa ja se istuikin sylissäni selvästi mielissään. Eilen meillä kävi kylässä Team CC; n shelttitytöt omistajineen. Cilla piti totuttuun tapaan tupatarkastuksen eli olinko imuroinut keittiön kunnolla :D. Ehkä jotain muruja oli jäänyt... Cesi oli sterkasta toipunut hienosti. Oli mukava ilta, ja Cesiä ja Cillaa on aina hauska nähdä. Tytöt tulevatkin lähiaikana yön yli hoitoon :)
 
Oksin rapsuttelut ovat vähentyneet, ilmeisesti sitten pakkasilma niitä aiheutti. Samaten olen nyt jättänyt kaikki lisäravinteet tauolle ja ilmankostuttuja on taas pelissä. Katsellaan tilannetta näin. Roudasin sisälle ulkorakennuksen koirahuoneessa olleen lasten sängyn. Siitä tulikin Oksille oikein hieno sänky. Halusin koiran pedin pois lattiatasolta, jotenkin tuntuu että tuo sänkysysteemi on käytännöllisempi siivouksen suhteen. Sänkyyn täytyy vielä hommata paksumpi patja. Oksi pötköttää siellä usein yöllä pitkin pituuttaan selällään.
 
 
Ilmassa on kevään tuntua :). Meillä on ohjelmistossa yksi viikonloppukoulutus ja hoitokoirarintamallakin tässä keväänkorvalla vilkastuu. Kiva, että valoisa aika lisääntyy :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti