sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Koirakavereita, treenejä ja uintia

Kuluneella viikolla käytiin treenitilalla kolmasti. Kahdella kerralla treenattiin hajuja joihin otettiin mukaan toinenkin häiriöhaju. Hajut menivät jotenkuten ja nyt ne jätetiinkin tauolle, jonka aikana mietitään miten saataisiin asia paremmalle hollille. Vaihtoehtoina mietitään, että palataanko ihan alkuun ja lisätään ne namit purkkeihin ( niin kuin Hillevi oli tehnyt), palataanko alkuun ja toimitaan samoin kuin nyt ja tarkistetaan kriteerit vai jatketaanko tästä ja lisätään vaan treeniä. Todennäköisesti ongelmana on kriteerin heittelehtiminen.

Oksi on tehnyt peruuttamista, joka alkaakin olemaan aika kivalla mallilla. Samoin sen kanssa tehtiin kosketusalustaa niin, että vain alustan keskikohtaan osuneet painallukset palkattiin. Tämä treeni on lähinnä itselleni sellainen "kriteeri pitää"-treeni. Oksi on tehnyt myös noutokapulan nostoa. Aino on tehnyt kartion kiertoa ja kosketusalustaa "kriteeri pitää"-treeninä. Myös värierottelu on ollut kummallakin ohjelmistossa.

Keskiviikon treeniin otin mukaan myös Arcon, halusin nähdä millainen se olisi voinniltaan treenissä. Vähän ihmettelyä Arcon osalta aiheuttivat treenitilaan ilmestyneet Nina ja Aino kun papparainen on ollut siellä vain hommissa omassa porukassa. Mukavasti meni eikä mitään pörinöitä ollut Arcon osalta ilmassa, pietä murinaa kun Aino tuli haistelemaan häkin läpi. Ninaa Arco ei ollut aikaisemmin tavannutkaan haisteluetäisyydeltä mutta on olemassa ihmisiä, jotka osaavat toimia annettujen ohjeiden mukaan ja Nina kuuluu tähän joukkoon :). Joten nou hätä. Arco teki jätä-treeniä, värierottelua ja kosketusalustaa. Vähän kömön oloinen se oli, noin niin kuin fyysisesti, mutta laitetaan osaltaan sen epäilevän luonteen piikkiin tuo jäkitys. Tarkoitus on ottaa Arco mukaan treeneihin vähän vaihtelevasti, saa sekin vaihtelua elämäänsä ja aivosolujen käyttöharjoituksia.

Arco on syönyt nyt kolmen päivän kuurin Attapectiniä ripuliinsa. Nyt vaikuttaisi jo hyvältä mutta varoiksi syötän sille vielä Inupekt fortea tähän perään. Arcohan oli muutamia päiviä oma-aloitteelisesti syömättä ja juomatta, ja ajattelin jo että tässähän tämä sitten on, mutta aina se on saatu tolpilleen, ainakin tähän asti. Mutta mikään ei ole niin henkisesti väsyttävää kuin koiran sairastaminen ja sen tarkkailu että miten se nyt tänään voi. No, näillä nyt mennään, taas.

Boogie rotikkatyttö kävi keskiviikkona leikkimässä Oksin kanssa. Boogien on kasvanut vallan hurjasti, pennun näköinen se vielä on, mutta Oksikaan ei enää sitä noin vaan saa törkättyä kumolleen.
Torstai aamuna hain Ainon meille päivähoitoon. Siinähän se päivä mukavasti meni koirien touhuille naureskellessa. Aino-Oksi pari on varsin toimiva parivaljakko ja koirat hauskasti täydentävät toisiaan. Näyttävät mun silmään myös hyvin viihtyvän yhdessä, Hessu Hopo ja Peppi Pitkätossu. Torstaina oli myös uintipäivä, Aino ja Oksi olivat molemmat aika väsähtäneen oloisia päivän leikeistä mutta uiminen sujui kyllä  kun vähän houkutteltiin.



 
Lauantaina käytiin kävelylenkillä kokoonpanolla minä ja Arco sekä Nina ja Aino. Lenkin jälkeen Arco oli sitä mieltä, että Ainohan on varsin mukava tyttö ja sen kanssa voisi vähän leikkiäkin mutta koirani tuntien Oksi pääsi vielä Ainon kanssa hengailemaan pihalle. Arcon fyysinen kunto ei oikein anna periksi juoksuleikkeihin ja painileikeissä menee siltä hermo, ja Aino on varsin fyysinen tyttö jonka mielestä voima on se joka jyllää :D.
 
Arcolle käy leikkikaveriksi paljon paremmin tällainen, jolla ei ole omaa tahoa ei voimaa uhata papparaista :D. Eli Arco ja nalle :)
 

                                                                      MUN nalle!
 
Saatiin Rally-toko harrastajan opas, säännöt ja kilpailuohjeet käytännössä- kirjanen. Olen sen alustavasti lukaissut läpi. Nina korjasi edelliseen postaukseen sen verran että kyltit on tulostettu vain alo-luokkaan. Niissäkin kuulemma riittää työsarkaa :). No, niistähän koko homma aloitetaan, loput tulostellaan kun alot on opeteltu.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti