keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Team CC vierailee - sheltipoweria

                                                                       Cilla

Shelttitytöt Cilla ja Cesi tulivat meille kyläilemään. Hain tytöt tänään iltapäivällä. Taisivat hyvin minut muistaa kun sain aika innostuneen vastaanoton. Omistajan mukaan oli kuulemma ne niin hyvin lahjonut :D. Autoilu sujui hienosti. En tiedä kuinka hyvin Cesi muisti viime vierailun meillä mutta kun käänsin auton pihaan alkoi aikamoinen vinkumishaukkumis-sessio. Innostuksen piikkiin laitaisin ainakin autosta oli kova kiire ulos, mutta malttoi Cesi sentään. käskystä istua.

Vein tyttöjen tavarat sisälle ja annoin Arcolle ja Oksille tyttöjen pedit haisteltavaksi. Omat koirat alkavat olemaan jo niin tottuneita siihen että meillä pyörii kotona vieraita koiria joten nuuhkaisut tyttöjen pedeistä riitä ja se oli siinä. Tyttöjen kanssa lähdetti samantien kävelemään pieni lenkki. Cesi oli vallan innostunut ja ilmoitti sen myös ääneen. Nopeasti kuitenkin hoksasi, että kannattaa pysytellä lähempänä sitä joka niitä lahjoo :D, samaten äänen käyttö väheni. Cillalla on jo iän tuomaa arvokkuutta ja viisautta, ja se taitaakin olla varsinainen viilipytty- vaikea kuvitella että mikään saisi sitä pois zeniläisestä tyyneydestä. Lenkki meni sen osalta hyvin tottismaisessa seuraamisessa vaikka en tyttö edes käskyttänyt. Saatiin muutama oikein onnistunut auton ohitus Cesin osalta. Oltiin jo omalla pellolla kun autoja ajoi ohi, Cesi kiinnitti huomion minuun ja antoi autojen mennä ohi rauhassa, palkkasin koiran namilla.
 
 Lenkin jälkeen tultiin sisälle ja menin tyttöjen kanssa makailemaan makkarin lattialle, ajatuksena että nyt rauhoitutaan koko porukka. Omat pojat ottivat tytöt hienosti vastaan porttien takana, olivat varsinaisia herrasmiehiä. Muutenkin vaikuttaa että tämä nelikko on hyvin harmooninen kokonaisuus (ei murinoita tai pöhinöitä kummaltakaan kaksikolta) vaikkakaan koirat eivät keskenään olekaan vaan portit on aina välissä.
 
 Huilihetken jälkeen siivoilin tyttöjen kanssa vaatekaappia. Koskaan en ole vielä tavannut näin "mukana olevia" koiria. Tyttöjä siis todellakin kiinnosti vaatekaapin siivous ja jokainen vaate piti haistella ja tytöt silmä kovana seurasivat että menikö vaatepinot niin kuin piti. Sitten lähdettiin ulos ja ilmoitettiin koko Aitomäelle että team CC on saapunut :D. Houkuttelin tytöt navetan siivoushommiin jossa ne mukana hienosti pyörivätkin, samalla innolla kuin vaatekaappihommissakin.




 
 Pihailun jälkeen siirryttiin keittiöhommiin, samalla intensiteetillä kuin aiemminkin. Iltapuuhien eli lenkin ja ruokailun jälkeen tytöt ovat rauhoittuneen toiseen makuuhuoneeseen ja kohta käydään nukkumaan. Ruoka maistui hienosti, syötin kaikki neljä samaan aikaan niin että pojat olivat omilla paikoillaan, Cesi söi eteisessä ja Cilla makuuhuoneessa. Vesi on maistunut tytöille myös huvin. Iltalenkkinä käveltiin sama lenkki kuin päivällä. Pientä haukkumista lähdössä mutta Cesi hiljeni puolet nopeammin. Iltalenkillä Cesi ja auton äänen kuullessaan kipitti luokseni hihnanpäästä- tosi fiksu likka.




 
 
Mitäs muuta, omista sen verran, että Oksin luona on käynyt pariin otteeseen leikkimässä Aino- sakemanni. Aino on varsin mukava 4 kuukauden ikäinen pikkutyttö. Valitettavasti kamerasta oli paristot loppu, joten näistä vierailuista ei ole kuvia. Mutta tullaan tapailemaan jatkossakin niin eiköhän niitä kuviakin saada. Oksille 10 pistettä ja papukaija merkki erittäin hienosta käyttäytymisestä sekä Aino että sen omistajia kohtaan. On se vaan kiehtovaa seurata koirien touhuja- kuinka fiksuja koirat ovat ja miten hienosti ne keskenään kommunikoivat.
 
 
Arco on entisellään ja Kari on lenkkeilyt pojan kanssa. Punkkeja Arcosta on löytynyt muutama, Oksista ei yhtäkään.
 

Huomenna olisi tarkoitus lenkkeillä ja team CC kanssa voitaisiin keksiä jotain naksutin juttuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti