lauantai 17. toukokuuta 2014

Aino kyläilee ja kaivautuu Kiinaan


Oksin luona kyläilemässä on käynyt Aino 4kk, joka edustaa koirarotujen ns. johtotähteä, saksanpaimenkoiraa. Eikös sitä niin sanota, että sakemanni on koirarotujen Mersu ja malikka Ferrari.

 
Ekalla vierailulla Ainoa hieman huimasi ja jännitti mutta juoksi kuitenkin Oksin perässä pitkin pihaa. Omistajista piti tiukan paikan tullen käydä hakemassa tukea ja turvaa. Oksi oli kuitenkin oikein herrasmies ja antoi Ainon tutustua omaan tahtiinsa.

Toisella kerralla Aino uskalsi jo vähän haukkumalla haastaa Oksia leikkimään eikä omistajien jalossakaan enää pyöritty juuri ollenkaan. Ainosta oli varsin ihmeellistä että Oksi pääsi hyppäämään koirankopin katolle ja juoksemaan NIIN kovaa.

Tänään, kolmannella vierailulla, olikin Aino jo ihan kotonaan. Uskaltautui jo hyppimään Oksin päällekin. Kovin on menoa ja meininkiä tällä kaksikolla, Aino meni pariin otteeseen ihan mukkelismakkalis kuperkeikkaa ja Oksi törmäsi sireenipensaaseen...Välillä juotiin kuravettä ja syötiin ruusunpiikkejä ja mutaa...


Sitten Aino löysi meidän koirien kaivaman kuopan nurmikolta ja se oli sitten Ainon. Aino jaksoi kaivaa ja kaivaa ja  hampain vetää irti ruohonjuuria. Aino ei millään olisi halunnut laskea Oksia kuopalle. Se työnsi sinne päänsä ja etutassut, välillä se makasi kuopan päällä ja kuopassa ja välillä se seisoi takajalat kuopassa kunhan Oksi ei vaan kuoppaan pääsisi... Kuoppa oli tosi ihana ja siitä pääsi melkein Kiinaan saakka! Ainon ikioma kuoppa!


Kyllähän Aino ja Oksi välillä käskystä istuivat ja hakivat palloa yms. tähdellistä. Oksi jaksoi hieman Ainoa juoksuttaa mutta Ainolla on tapana katella taaksepäin, että missä se Oksi tulee, ja tämä aiheuttaa ihmisille hieman sydämen tykytystä. Kun sitten yleensä juostaan jotakin päin. Oksin vauhdissa Aino ei ihan vielä pysy mutta katsellaan kunhan tyttö vielä vähän kasvaa.

Tänään oli lämmin päivä ja ihan hellettähän tänne päin Suomea on luvattukin lähipäiviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti