keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Syksyisiä kuvia kera koirien

 
                                          Välillä rannassa näkee  vesilintupoikueen
 
 
Oksin kanssa on tehty edelleen luoksetuloja ja hihnaharjoitteita. Eilen sekä tänään tehtiin noutokapulan hakemista ja palauttamista. Tehtiin maahanmenoja, istumisa, nousemisia, sekä osaan odottamista. Maahan- käskyyn odottamista niin että kävelin noin 20 askelta ja kutsuin koiran luo, sivulle istumaan. Harjoitustuokioiden päätteeksi on leikitty leiriltä osatallani karvapatukalla (joka on kiinni krippiliinassa).





                                        Alla kuvasarja aamu-usvasta Yli-Kitkalla




 
Porukat ovat tehneet Okon kanssa paljon seuraamista sekä lenkien aikana että ihan pissatuslenkeillä. Itse olen naksutellut sille pallon nostamisesta tarkoituksena saada Oko tuomaan pallo suoraan käteen. Nyt se pudottaa pallon noin metrin päähän ihmisestä.
 
 
Alla kuvasarja Arcosta. Aika useasti se mörmöttää Okolle, tosin joskus kahdestaan niiden ollessa pihalla alkaa sen kanssa leikkimäänkin mutta pääsääntöisesti ne eivät samoissa sisätiloissa ole olleet. Miksi kiristää koiran hermoja jos ne ovat nopeasti kiristyvää laatua?



 
Samaan ruuankerjäyssessioon ne mahtuvat hyvin.

 
Hyppyytettiin Oksia käskystä, alla hyvä kuva siitä kuinka korkealle se hyppää paikaltaan. Oko ihmettelee taustajoukkoina.

                                                   Ja sitten taas painittiin...

 
Kepa, Kepsuli, Kerttu, Kerttuli, Kebne, Kepaski - rakkaalla koiralla on monta nimeä, vai miten se nyt oli?




 
Eilen käytiin lenkillä Arcon ja Okon kanssa Hännättömänlahdessa. Ei näkynyt poroja eikä karhuja. Käveltiin sellaisen tunnin verran. Askelmittarin mukaan kilometrejä tuli vähän yli neljä. Varoin vähän Arcon selkää ja takajaölkoja etteivät  kipeytyisi liikaa. Arcon ja Kepan terveysvaivat ovat olleet syynä siihen ettei tällä lomalla tehty patikkareissuja entiseen malliin ja totuttuun tapaan.

 
Tänään oli tosi lämmin päivä, aamulla oli kyllä usvaa veden päällä mutta siitä kuvia eri postaukseen.



 
                                                          Kepaski ja kieli

 
Tänään käveltiin noin 7 kilometrin lenkki Kannuslahdessa Oksin ja Okon kanssa. Tarkoitus oli ottaa Kepa lenkille mutta sen aamuisen vaikean näköisen etujalkojen liikkeen takia vaihdoin koiran Oksiin. Hyväähän tuo reippailu sille teki. Alkuun otti ilmavainun poroista ja kävi puolituntia aika kierroksilla, varsinkin kun saatiin poroista ihan näköhavaintokin. Kannuslahdessa on aivan upea hiekkaranta ja kuulemma karhuja. Karhuista kuultiin kun äiskä kävi ostamassa muikkuja. No, ei kyllä nähty yhtään. Yhdet, luultavasti ison koiran jäljet nähtiin mutta ajatellaan että oli vaan koira.


Kuvat tältä päivältä tulee huomiseen postaukseen. Huomenna on tarkoitu lenkkeillä taasen, tehdä ehkäpä jälkeä yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti