torstai 28. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Pientä reeniä on tehty aktivoinnin nimissä. Ohjattuja reenejä ei heinäkuussa ole kuin ohitusreenit ja työ hommelit ovat kesäajan sellaisessa jamassa, että meillä taitaa olla ohjatuista reeneistä taukoa ihan syyskuun puoleen väliin asti. Miksi tää kesäaika tuntuu niin kiireiselle?

No, ollaan hommailtu kotitarpeeksi jotain juttuja. Kerrattu vanhoja ja otettu kestoa ennen opeteltuihin. Oksin keskittymiskyky on erittäin hyvä, se jaksaa vetäistä lähes puoli tuntia yhteen menoon, ainoastaan tehtävää pitää vaihtaa tiheästi-saman junnaaminen ei jaksa kiinnostaa. Lisäksi pikkupoika on alkanut miehistymään silmissä, takajaloihin ovat ilmestyneet lihakset ja koko kroppa on saanut vähän massaa luittensa ympärille. Myös pienen pientä uhoa aikuisia koiria kohtaan on havaittavissa ainakin pihalla, Arcoa kunnioitaa edelleen mutta Kepan kanssa tulee pientä nokkapokkaa siitä kuka pihaa loppujen lopuksi vahtii. Saas nähdä mitä kesä tuo tullessaan ja kauan Oksi saa pallinsa pitää. Ne meinaan lähtevät heti jos jonkin sortin rähinöitä alkaa tulemaan. Tosin en tähän hirveästi usko mutta siihenkin on varauduttava. Arcon suhtautuminen Oksiin on kuitenkin ystävällistä ja murinoita tulee nykyään tosi harvoin eli olen luottavaisin mielin.

Aron vointi on entisellään, jumitusta ylösnoustessa mutta muuten ok. Kepa tulee viikonloppuna kuusi vuotiaaksi :), mamman tyttö.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti