tiistai 8. toukokuuta 2012

Tiistain turinat

Pojat kävivät tänään hierojalla. Aloitetiin Oksista, pikkupoika on nyt jumivapaa tapaus :). On hieroja-Jonnan mukaan "sen oloinen kuin tämän ikäisen pitää ollakin". Oksin kohdalla seuraava kerta on todennäköisesti ennen kesälomaa ja mahdollisia, ja kovin odotettuja, vaellusretkiä. Tämä sillä varauksella, että koira näyttää olevan ok.

Arcokin oli selkeästi paremmassa jamassa, oikealla puolella lonkan kohdilla oli vielä pientä kireyttä. Arcolla on seuraava kerta kesäkuun alussa ja sen perusteella katsellaan jatkoa. Kepa hieronta on samalla kertaa Arcon kanssa. Kepaa hierotaan vielä kerta ennen kesälomaa.

Mukavasti pojat hieronnassa olivat. Tosin Oksia tuppaa kyllästyttämään moinen makailu mutta etupäätä hierottaessa senkin silmät luppasivat. Arco selkeästi nautti hieromisesta, jumituskohtaa hieroessa yritti vähän säätää mutta muuten oli tosi rauhallisesti. Oksikin oli Arcon hieronnan aikana laittanut maate autossa vaikka matkalla hierojalle piti jokaiselle vastaan tulevalle autolle haukahtaa. Mahtaa meille tulla mukava automatka kun kesälomalla suunnataan kohti pohjoista.

Kepan kanssa käytiin nyt illalla kävelemässä reilu tunnin lenkki. Käveltiin oikein haipakkaa, Kepa onkin erittäin mukava lenkkikaveri- ei juuri haistele, ei vedä ja on muutenkin kuulolla. Siitä on selkeästi tosi kiva päästä lenkillle ainoana koirana :D.

Kesä on selkeästi alkamassa. Kovut vihertävät jo kovasti, leskenlehtiä oli lenkkipolkumme varsilla runsaasti ja tänään kuulin käen kukkuvan.

Mitäs muuta... Oksin kanssa ollaan lenkin varjolla harjoiteltu "hae" ja "tuo" käskyjä. Luovuttamiskäskyksi olen ottanut "kiitos"-sanan. "Irti"-käskyä käytetään toisentyyppisessä tilanteessa.

Navetan saunan olen ottanut nokkosten kuivaamispaikaksi. Ylälaude on jo täynnä nokkosia. Nokkoset menevät aikanaan perempiin suihin eli koirien ruokiin. Pihalla on jo paljon voikukanlehtiä, joten kasvissoseiden teko voi alkaa pikapuolin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti