tiistai 15. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Ei meillä hirveästi kuulumisia ole...Ohjatuista treeneistä on taukoa kesäkuun alkupuolelle johtuen siitä, että vanhempani ovat tulossa tännepäin ja meillä on kaikenmoista remppaa yms. tehtävänä. Talon katon ja seinien maalaus, lantalan purku yms. Pihan laittoa on ollut ihan rittämiin ym. "kesähommia". Koirat ovat saaneet olla kuin elopellossa ja viihdyttää itseään pihalla. Nyt niille koittavatkin onnen päivät kun "mummo ja vaari" saapuvat maisemiin- saavat olla kaiket päivät mukana pihalla.

Oksin kanssa ollaan edelleen leikin varjolla harjoiteltu pallon noutoa ja luovutusta. Tosin se on ollut varsin innokas pihahommien tekijä, tänään oli jossain vaiheessa kaivanut puolen metrin kuopan lahon puunkannon paikalle-toivon todella, että kantoa ei ole syöty parempiin suihin. Yleensäkin Oksi on kova poika osallistumaan kaikkeen :D ja täytyy rehellisyyden nimissä myöntää, että se on ihan huippu kaiken kaikkiaan. Arcon kasvattaja, Kukkasen Liisa, kysyi taannoin puhelinkeskustelussamme, että onko uuden pennun kanssa ollut helpompaa kuin Arcon. Tähän vastasin, että "Oksin onni oli että se ei ollut ensimmäinen koirani". Lähinnä tarkoitin tällä sitä, että se on saanut rauhassa olla pentu ja siltä ei ole ehkäpä vaadittu niin paljon kuin Arcolta aikanaan. Vaikka se ei koskaan oppisi mitään niin olen iloinen, että en ole saanut tärveltyä tuota sen iloisen energistä olemusta. Tänään kun olin työhön liittyvällä kurssilla työpäivän jälkeen ja tulin kotiin normaalia myöhempään istuuduttuani nojatuoliin Oksi laittoi etukäpälänsä kummallekin sivulleni ja painoi päänsä olkapäälleni ja oli siinä pitkän tovin. Mamman mussukka :).

Arco on lekkeillyt Karin kanssa ja Kepa on päässyt minun kanssani "tyttöjenlenkille". Oksi on juossut pihassa päivän aikan varmaan kymmen kilometriä. Saa nähdä saako se näyttelyssä huomautusta hyvin hoikkaisesta olemuksesta. Se syö suurin piirtein kolme kertaa sen mitä Arco ja Kepa, jätökset ovat minimaalisia joten sen täytyy kuluttaa valtavasti.

Torstaina on pikkupojan kanssa tarkoitus käydä pyörähtämässä mätsärissä Kouvolassa.

Kuvia koirista tulee tänne heti kun vanhempani saapuvat paikalle loppuviikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti