torstai 31. toukokuuta 2012

Oksi Joensuun näyttelyissä ja muuta höpinää

Viime lauantaina heräsin 03.30, viideltä oli lähtö Joensuun näyttelyihin. Saatiin Oksin kanssa matkaseuraksi Linnea ja manssi Justus. Justuksen kehä alkoi jo klo 10.00 joten matkaan oli lähdettävä aikaisin.

Lykättiin molemmat koirat autoon sen kummemmin tutustumatta. Vähän oli aluksi murinaa ja pöhinää mutta suurin osa matkasta meni niin, että pojat olivat hiljaa. Justus pärjäsi hienosti ja jäikin seuraavaksi yöksi kasvattajan hoteisiin Joensuuhun, se osallistui myös sunnuntain KV-näyttelyyn.

Oksille teki hyvää vähän päästellä höyryjä pihalle ennen omaa kehää :D. Kehän alkaessa, vähän myöhässä, se olikin jo aika väsähtänyt. Käyttäytyi hienosti ja juoksi hyvin. Tuomarina oli Elina Haapaniemi. Oksin arvostelu " Vasta 9kk kulta-brindle mask juniori, jonka yleisvaikutelma on illmava, jonka tulee kasvaa raameihinsa. Hyvä pää, silmät, ilme. Hieman kookkaat korvat. Hyvä purenta. Riittävä luusto. Etuosa&-liikkeet tarvitsevat aikaa. Riittävät takakulm. Vielä hieman kapea runko." Tuomari oli tiukkana niin kehäkäyttäytymisen ja kaksoishadlauksenkin suhteen. Tuntui kovin arvostavan omaa tehtäväänsä tuomarina, kuulin jälkeenpäin, että oli käskenyt eräissä näyttelyissä kehässä haukkuvan holskun pois-ei suostunut arvostelmaan. Tähän peilaten olen erittäin tyytyväinen Oksin arvosteluun :), joka oli siis EH.

Oli tosi kiva tavata pentusisaruksia :) Dex ja Kriisi olivat ihan huippuja. Luonteet tuntuvat olevan kohdallaan näillä kolmella ja ainakin omaa sillmääni näyttivät kivoilta. Sannaa, Patrikcia ja Saaraa oli myös mukava tavata :).

Aikaisen väsynyt holskujuniori oli meillä kotona illalla :D. Kotiututtiin kuuden maissa ja päivä kokonaisuudessaan oli tosi kiva.

Vanhempani lähtivät jo ajaelaam kotiinsa, joten koirilla koittaa arki noin viikon ajaksi. Sen jälkeen alkaa Karin kesäloma, joten oikeastaan kesäaikana ei tule koirille pitkiä päiviä olla keskenään juuri ollenkaan.

Arcolla ja Oksilla on hieronta 6.6. ja Arcon verikontrolli on 19.6. Samalla tsekataan kippariarvot. Arcolla on ollut vähän huonompi ajanjakso takana, jäykkyyttä ja ontumista sekä ruokahalua on ollut normaalista poikkeava, siis huonompi. Kortisoni on palautettu nyt tasoolle1 tab. joka toinen päivä ja 1/2 joka toinen päivä. Lisäksi se on saanut kipulääkettä kolmen viime päivän ajan. Tää on aika syvätä...

Kepa jakselee mainiosti ja on oma hellyytävä itsensä. Ja Oksihan on tunnetusti ihan mieletön :D.

Ohjatut treenit alkavat ensiviikolla. Tosin treeneissä on paljon poikkeuksia kesäaikana. Joten mitään hirveän säännöllistä treeniä ei kesäaikaan tule.

Rajamäen Jaana soitteli eilen. Olisi ollut yksi peruutuspaikka Kanan neloselle, mutta pihteinen sentään kun työkuviot ovat sellaiset että viiden päivän poissaolo ei ole mahdollista mitenkään. Pelkään vaan, että tuo on tämän vuoden ainut nelonen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti