torstai 7. elokuuta 2014

Team Töppikset ja tapahtumat tiistaista torstaihin

 
Tiistain ja keskiviikon välinen yö sujui rauhallisesti, nukuttiin. Keskiviikko aamuna kuuden jälkeen aamulenkin ja ruokailun jälkeen rauhoittumista sisällä. Mulla oli työpäivä yhdeksästä neljään. Kotiin palatessa tunnelma oli rauhallinen. Tiistain iltalenkin kävelin kummankin corgin kanssa erikseen. Rölliä seurautin ja palkkasin oikeasta seuraamispaikasta keskiviikkoa silmällä pitäen.
 
 
 Keskiviikko-illaksi oli sovittu ohitusreenejä Ainon kanssa ja nyt Rölli pääsi apukoiraksi. Rölli on erittäin ruokaorjentoitunut ja ajattelin, että ruoka vie sen mielestä voiton kaikesta muusta. En oikein äkkipäätä keksi mitään mikä Röllin mielestä ajaa ruuan edelle :). Koska Röllin mielestä ruoka pitää saada heti ja nimenomaan äkkiä, sillä on vähän tapana räpsiä sormille. Ennen reenejä tehtiin sen kanssa "jätä"- treeniä nimenomaan namista luopumista. Tarkoituksena muistutella sillä, että kyllä se palkkionami sieltä tulee aikanaan ja se otetaan kädestä nätisti.

Tehtiin ensin ohituksia tuossa asfalttitiellä ja tässä reenissä muutujana Ainolle oli uusi koira ja vieläpä vähän erikoisemman näköinen. Rölli pöhisi J;lle joka seisoi pellolla auton vieressä. Totta tosiaan eihän siinä juuri kukaan yleensä seisoskele, joten aika ymmärrettävä reakointi.  Ainon harjoitusten kulkua en juurikaan pystynyt seuraamaan kun keskityin 99,9% Röllin touhuihin. Se ohitteli aika suvereenisti ja hienosti, pientä tuijottelua yritti mutta luopui käskystä.  Ohituksia taisi tulla kymmenkunta ko. paikassa. Sitten siirryttiin läheiselle hiekkatielle joka on selkeästi kapeampi ja koira joutuivat ohittamaan lähempää. Siinä taisi tulla kuusi ohitusta ja sen jälkeen tehtiin vielä ohitus niin, että toinen koirakko tuli pöheikön takaa ja kääntyi 90 asteen kulman seuraavalle tielle. Tulikohan näitkin kuusi? Sitten vielä samaan suuntaan kävelyä. Ohitukset tehtiin kaikki niin, että ihmiset jäivät koirien väliin. Pääsääntöisesti koirat kulkivat vasemmalla sivulla. Ainon ohitusharjoituksia jatketaan huomenna eri ympäristössä.




Illalla vielä iltalenkki molempien corgien kanssa ja iltasapuskat. Ja Rölli oli sitä mieltä, että ei tässä reenin lomassa mitään ole syöty :). Lenkillä Nella valitsi taas pidemmän version ja nähtiin hevosetkin :). Kymmenen maissa rauhoituttiin nukkumaan ja aamulla kuudelta herättiin. Mulla oli vapaapäivä ja corgit saivatkin pihailla oikein urakalla. Alla hepulikuvia tältä päivältä.






Tehtiin vielä tänään kosketusharkkoja keppiin ja tassun laittamista puhelinluettelon päälle. Pullonkiertoa tehtiin myös. Vein Töppikset kotiinsa iltapäivällä. Kari sanoi, että on aina vähän aikaa haikea olo kun hoitokoirat lähtevät ja täytyy sanoa, että olen samaa mieltä.



                                                            Loppukesä lähenee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti