sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hankintoja

Ajeltiin viime keskiviikon ja torstain välisenä yönä kotiin. Loppuloma on vierähtänyt kotosalla tuttuja tapaillen ja koirien kanssa touhuten. Mulle on tulossa kuun vaihteessa koirienhoitokeikka.

Ollaan lenkkeilty Arcon ja Kepan kanssa. Oksin kanssa ollaan jatkettu hihnahommia ja lähelläpysymis harjoituksia, jätä-treeniä on jatkettu suhteessa autoihin ja kissoihin. Oksin kanssa ollaan edistytty kivasti, joten uskon että joku päivä me vielä ohitetaan autoja ihan coolisti. Oksin intohimonahan on juosta aidan viertäpitkin kun auto ohittaa pihamme ja tämä nostattaa sen kierroksia mun mielestä ihan liikaa. Sitte sisätiloissa on kiva juoksuttaa kissoja siihen perään. Liitän nää kaksi asiaa (poispäin kovaa menevä kohde) toisiinsa. Ja tätä asiaa työstettään...Tää ei oo mikään mahoton juttu ns. korjata, aikaahan se vaatii ja paljon, paljon onnistuneita toistoja.

Ostin kierrätyskeskuksesta toiseen makkariin levitettävän vuodesohvan rungon. Nyt saadaan nukkua oikein herroiksi koirien kanssa, tai lähinnä Oksin ja Kepan kanssa. Yöunet olivat vähän rikkonaisia aiemmin kun yritettiin kolmestaan mahtua 80 cm leveään sänkyyn :D.

 
 Alakuvassa Posiolta ostetut pallon ym. vermeet. Kävin Dogsokissa täydentämässä koirien ruokavarastoja ja ostin sieltä samlla frisbeen ja kelluvan, muovisen noutokapulan. Kuivamuonaksi ostin Happy Dogin Irlandia uuden säkin koska se on tuntunut hyvälle ja maistuu koirille ihan palkkanakin. Ostin saman sarjan Afrikaa (strusti-peruna) 4 kg säkin kokeeksi.

 
  Oksi oottaa että milloin sen tennispallon oikein saa...
 
 Pallo on niin kiva, että korvat meinaavat tipahtaa päästä :D.

Oksin ja Kepan kanssa harjoiteltiin tänään laatikon sulkemista, päästiin siihen että laatikko pikkasen menee kiinni. Pihahommien lomassa käskytin Oksia välillä istumaan ja välillä maahan.
Huomenna alkaa sitten arki ja työ, suoraan sanottuna plääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti