keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Haaste ja kuvia viime päiviltä


Terrieri ja paimenet-blogin Anne oli haastanut meidät kesä-haasteella eli laita seitsämän kuvaa kesästäsi ja selitä kuvat vain yhdellä sanalla. Olen innokas vastaamaan haasteisiin mutta itsestäni ei ole ketään haastamaan. Eli aloitetaapa sitten....

                                                                   
                                                                Bordercollie


Jälki
 
Leikkikaveri
 
Aamu
 
                                                           Päättäväisyys


Kipu
 
Kaikki
 
 
 
Meidän lomailu Kitkan rannalla loppuu tänään ja tarkoituksena on lähteä illan edellä ajelemaan etelää kohti. Äkkiä tuo loma ohi vierähtää. Olen tyytyväinen siihen, että tämä loma meni niin kuin olin ajatellut. Paljon tuli koirien kanssa puuhailtua, toki enemmänkin olisi voinut- taitaa olla sitä koiranomistajan huonoa omaatuntoa.
 
Mukavasti tulivat koirat keskenään juttuun ja tästä on edelleen hyvä jatkaa tulevaisuuden suhteen. Arco oli kyllä tosin sitä mieltä, että pikkumökkiin ei Okolla oikein olisi ollut asiaa, mutta tämä oli arvattavissakin.
 
Olen tyytyväinen siihen, että tuli jälkeä koirien kanssa tehtyä. Oli vaihtelua meidän normipuuhailuihin. Ja voisihan tuota kotonakin jatkaa vaikka pellolla. Hyväksi tuli havaittua sekin, että päivittäinen ruoka voisi tulla aina tekemisen kautta. Vaikuttaa siltä, että koirat olivat selkeästi enemmän kuulolla kun sapuska tuli tekemisen kautta eikä kupista kuin manulle illallinen. Tätä voisi hyvin jatkaa arjessakin...
 
Tuli myös omakohtaista kokemusta bordercolliesta lisää, tosi vain yhden yksilön verran, mutta uskon tiettyjen rotuun kuuluvien ominaisuuksien olevan tuossakin yksilössä. Eroja rotujen välillä voisi pohtia enemmänkin jossain vaiheessa. Lisäksi vahvistui se ajatus että seuraava koira tulee olemaan 99% varmuudella holsku narttu.
 
Eilen hassuteltiin Oksin kanssa niin että makasin sellälläni lattialla ja kuvasin sitä. Miten niin pöljän näköinen?
 


 
Oksi on kyllä hauska koira, se on valmis hassutteluun ja häntä heiluu koko ajan niin, että kuuluu tumps, tumps, ääni kun häntä hakkaa milloin seinään yms. Äiskä on nimennyt Oksin pamppuhännäksi.
 
Lomapostukset Yli-Kitkalta on hyvä lopettaa tämän aamun hienoon auringon nousuun.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti