perjantai 25. tammikuuta 2013

Päivärytmit sekaisin

Allekirjoittanut on taas sairastellut, olin muutamana päivänä kovassa kuumeessa. Koska päivät tuli nukuttua niin yöt on sitten valvottu...Ollaan pyöritty yöisin koirien kanssa pihalla kuuta ihailemassa, ollaan ihailtu auringon nousua ja muita luonnonihmeitä. Periaatteessa olen ollut lomalla mutta olen kuitenkin käynyt tekemässä muutamia töitä. Vähän sekavaksi on mennyt lähipäivien aikana meidän elämä, nyt on viikko ihan pelkkää lomaa ja kova yritys päästä arkirytmiin.

Kari on etelän lämmössä ja olenkin yrittänyt hyödyntää tämän asian Oksin ja kissojen suhteen. Aikaisemmin nukuttiin niin, että kissat eivät makkariin päässeet. Nyt ollaaan nukuttu kaikki ovet levällään. Suht kivasti on mennyt, ensimmäisenä yönä Oksin yöunet kyllä jäivät väliin kun piti niitä kissojen touhuja käydä tämän tästä katsomassa. Tarkoitus on ollut koko ajan se, että ovia ei missään tilanteessa tarvitsisi pitää kiinni. Näyttää siltä, että tämä tavoite on nyt saavutettu :).

Oksin kanssa ollaan käyty lyhyttä lenkkiä eli hihnahommat jatkuvat. Viime lenkillä, jo pimeän aikaan, oli muitakin kävelijöitä liikkeellä. Muutama pöhpöh pääsi pojan suusta ja vähän piti vilkuilla, että missä se kävelijä menee mutta muuten oikein hyvä. Muutama autokin ohitti tuossa kylätiellä, otin varmuuden vuoksi Oksia pannasta kiinni että pysyvät ne kaikki neljä tassua maassa. Oikein hyvä, ei yritystä singota auton perään tms. "Jätä" käskyä hiotaa arkihommien lomassa.

Kävin tänään ostamassa eläinlääkäriltä kissojen ruokaa ja silittelin 12 viikkoista leonbergin pentua vastaanottohuoneessa. Että osasi olla söpö ja ihan hämmästyttävää oli, että kuinka rauhallinen koiranpentukin voi olla :D. Usein tulee mietittyä, että vaihtuuko se oma rotu joskus ja sitä kautta punnittua muitakin rotuja. Mutta aina päädyn kuitenkin holskun ylivoimaisuuteen- on se vaan jotenkin erittäin erikoista, tää friikkeys :D.

Broilerin sydänmet on keitelty, joten huomenna hommaillaan jotain reenin näköistä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti