lauantai 19. tammikuuta 2013

Viime aikaiset touhuilut

Vaikka ei ole tullut kirjoiteltua, niin ollaan kyllä touhuiltu kaikenlaista. Arco on lenkkeillyt Karin kanssa ja lenkkien lomassa treffailut lähiympäristön koiria. Kepan kanssa on lenkkeilty myös mutta pari viime päivää ollaan ollut vain pikkupätkiä omalla pihalla. Kahtena viime yönä pakkasta on ollut vähän yli kolmekymmentä. Kepa on koirista kylmänarin. Täna aamuna kun olin laskemassa niitä ulos 05.30, Kepa kävi ovella, veti korvat luimuun päätä myöten ja pyörähti ympäri ja äkkiä omaan nojatuoliin- liian kylmää! Oksia ei kovatkaan pakkaset näytä heilauttavan sinne eikä tänne, tosin eihän se koskaan ole paikallaaan- se on ikiliikkuja :).

Oksin kanssa on lekkeilty tai vastavuoroisesti käytetty aika hihnakäytöksen harjoitteluun. Vielä pääsääntöisesti pyöritään omalla pihalla/ lähitiellä. Lenkki meni oikein hienosti mutta eipä juuri ollut kovin kummoisia häiriöitäkään.

Keittoreenissä ollaan tehty merkille menoa, laatikon kiinnilaittoa ja istu-seiso reeniä. Sarjat ovat vähän vaihdelleet mutta esim. eilisessä istu-seiso reenissä oli 1x10x5 sarjat (eli yksi kymmenen toiston sarja viidesti eli  välillä koira portin taakse odottamaan). Koirat ovat innokkaita nähin keittöreenihin, että joutuvat odottaan vuoroaan makkarissa portin takana että ei tule sekaannuksia.

Oksin kanssa ollaan leikitty joka päivä sekä tehty "jätä" treeniä muiden hommien lomassa.

Olen kuulemma saamassa porukoilta kameran :), joten jossain vaiheessaa saadaan kuviakin tänne. Kivaa!!

Meidän Kepasta on tulossa lähiaikoina täti. Sen veljentyttö oottaa pentuja. Mutta meillehän ei tässä kohtaa tule yhtään uutta holskua mutta ehkäpä voin käydä niitä sitten aikanaan ihastelmassa. Jossain vaiheessa haluisin kyllä holskunartun mutta täytyy asiaa seurailla ja mietiskellä tätä omaa koiratilannetta kotona. Ja mielenkiinnolla seurailen Lauran Sienen mahdollista rihmaantumista. Sieni on tosi kiva koira ja voisin hyvinkin kuvitella asustavani samanmoisen holskunartun kanssa :). Mutta nyt elellään näiden kolmen kanssa hyvillä mielin.

2 kommenttia:

  1. Niin :D. Vai pitäiskö sanoa mahdollista itiöitymistä vai miten ne sienet noi metsät vallottaa? Mulla taitaa olla biologiassa aukkoja vaikka muistaakseni lukon päättötotarissa bilsa oli 9 :D.

    VastaaPoista