torstai 9. huhtikuuta 2015

Reenailua ja hoitolaisia


 
Kuluneina viikkoina ollaan käyty Oksin kanssa treenitilalla vähintään kolmesti viikossa, lisäksi pääsiäisen aikana käytiin sekä Valkealan että Utin ABC:llä häiriössä kävelemässä, istumassa ja makaamassa. Treenitilalla on tehty häiriöitä istumiseen sekä maassa olemiseen, noutokapulan nostamista sekä ihan vaan kosketuskeppiä.
 
Toiset koirat ts vieraat koirat ovat Oksille aikamoinen häiriö eikä pojan käytös silloin ole kovinkaan mukavaa. Syytän hihnaa :D, koska esim. hoitokoirien kanssa ei toistaiseksi ole ollut ongelmia vaikka koirat eivät toisiaan pääsisikään haistelemaan (ovat eristettynä porteilla). Lisää treeniä vaan :).
 
 

 Mittatilaustyönä teetetty autohäkki on kotiutunut! Olen itse siitä huomattavasti enemmän innoissani kuin Oksi :D. Autoilu sujuu peitetyssä häkissä ihan hiljaisuuden vallitessa ja koira on täten myös rauhallisempi. Häkistä oli alun perin tarkoitus tehdä väliseinällä jaettava ja kahdella ovella oleva mutta Oksin koko romutti mun suunnitelmat. Mulle kyllä luvattiin tehdä häkkiin muutoksia jos on tarvis... Pitäisi vaan kokeilla jonkinmoisella väliseinällä että mahtuuko Oksi kääntymään omalla puolikkaalla, epäilen että ettei. No anyway, nautitaan nyt tästä :).


 
Freddy-poika on päivähoitoillut meillä viikottain. Pennut kasvavat sitten nopeasti :D. Tänään pentu ei nukkunut kuin yhdet päikkärit. Oltiin pääsääntöisesti pihalla kun oli hieno kevätpäivä. Tehtiin puutarhahommia, kuten alakuvasta näkyy :D.
 
Vesilätäkkö oli Freddystä sangen mielenkiintoinen, sitä piti käydä ihmettelemässä useampaan kertaan.

 Freddykin olisi halunnut kokeilla Oksin uutta häkkiä mutta Oksi oli sitä mieltä että häkki olisi niin kuin hänen, joten pikkupoika tyytyi ihailemaan häkkiä maasta käsin. Tänään pojat jaksoivat painia oikein urakalla, ja vähän harjoiteltiin kohteen koskettamista ja tehtiin jätä-treeniä Freddyn kanssa. Seuraamista otettiin pieniä pätkiä, pikkuinen oli oikein hieno.

Lopuksi yksi mun suosikkikuvista : ystävyyttä yli roturajojen  :) Oksi ja Freddy :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti