maanantai 17. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Täällä on tehty lumitöitä oikein urakalla. Lunta on pihassa jo niin paljon, että koirat ovat tehneet omia polkujaan joita myöten kulkevat. Arcoa ja Kepaa ei lumessa pohrustaminen oikein kiinnosta mutta Oksista se on kivaa:). Polut ovat kovassa käytössä ja varsinkin Arco vaikuttaa kiitolliselta kun suuriosa ulkoilualueesta on kolattu.

Oksista on hauska olla lumitöissä mukana - vaikea sanoa mitä sen päässä liikkuu mutta kovin tärkeältä se vaikuttaa :D. Juoksee lumikolan edessä ikään kuin katsomaan, että minne ne lumet kannattaisi laittaa. Oksi kiipeillee myös mielellään lumikasojen päällä yms. lapset ovat lapsia vaikka olisivat sitten karvaisia sellaisia.

Oksin kanssa olen tehnyt kotiaskareiden ohella luopumisharjoituksia. Mukavaa, että tulee useampi vapaapäivä jotta jää aikaa touhuilla noitten eläinten kanssa. Sandra ja Timi tulevat ensi lauantaina ja se tietää Noorukselle ja Zulialle turkkitalkoita. Zulia ei oikein enää jaksa tuosta turkistaan itse huolehtia.

Olen syöttänyt ulkolintuja. Paljon lintulaudalla käy varpusia ja talitiaisia. Mukanan näkyy sinitiasia, hömötiaisia, muutama närhi ja harkkapari sekä yksi mustarastas. Eilen näin ensimmäisen punatulkun. Lintuja on mukava seurata :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti