tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Oksia ei ilmoitettu Kouvolan näyttelyyn, koska loma polttelee niin kovin eli lähdetään silloin ajelemaan kohti Posiota.

Meillä on koirilla karvanlähtö, Kepa on pudotellut pohjavillaa jo jonkin aikaa. Kampailin sitä eilen ja vetäsin siinä ohimennen myös Oksia. Härrekuud, ipanasta sitä pohjavillaa valtavasti irtosinkin. Oksia on tullut vähemmän harjailtua kun sillä on sen verran vähemmän turkkia kuin aikuisilla. Silti Oksin turkki on näyttänyt siistiltä joten en arvannutkaan, että silläkin on turkin vaihtamisen aika.

Oksin kanssa ollaan tehty istumisia vierestä kulkemisesta. Paikka on hyvä ja palkka tulee reiden viereen. Enemmän pitäsi vaan saada tehtyä aktivointijuttuja koirien kanssa. Tänäänkin kun otettiin muutama vierestä istuminen, tuli Arcokin keittiöön istumaan, kun käskin Oksia "istu". Osoittaa hyvin, että koirat kyllä kaipaavat puuhastelua. Pihteinen vaan kun työt haittaavat koirien kanssa puuhailua.

Arcon kortisoni on lopettettu kokonaan. Pienoinen pelko on kuinka se ilman pärjää. Olen antanut sille nyt parina päivänä kipulääkettä kun se parisen iltaa sitten makuulta ylösnoustessa valitti. Ennen lomaa tsekataan vielä veriarvot.

1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa! En olekaan tajunnut seurata teidän blogia aktiivisesti, lisäänpä teidät seuraamieni blogien listaan heti :) Jestas, en tiennyt kolmannesta holskustasi mitään. Toivottavasti nähdään holskujen erikoisnäyttelyssä?

    VastaaPoista