perjantai 26. elokuuta 2011

Ostoksilla

Anu kävi tänään meillä kylässä, olikin ensimmäinen kerta täällä uudessa paikassa. Juotiin kahvit ja rupaltiin, kuinkas muutenkaan, koirista.

Anu sai houkuteltua minut mukaansa uuteen pääasiassa eläinten, lähinnä koirien, ruokia myyvään kauppaan. Kauppa on erikoistunut barff -ruokiin ja siellä on myös trimmauspalvelu, jota tosin me emme tarvitse. Olin hyvin positiiivisesti yllättynyt kaupan liha- ja luutarjonnasta. Todennäköisesti tulen jatkossa keskittämään suuren osan koirien ruokaostoista ko. kauppaan. Tarjonta oli hyvä ja hinnat kohtalaiset, suht samat kuin esim. Kennelrehulla. Lisäplussaa siitä, että on auki kuuten päivänä viikossa ja sijaitsee lähellä meitä.

Tulihan sieltä sitten tehtyä muitakin hankintoja kuin koirille lihoja ja luita. Sain sieltä, onneksi, lampaanjauhelihaa, joka oli Kennelrehulta loppu. Samoin ostin broilerin ja sian sisäelinseosta. Nuo muut hankinnat sitten... ei varmaan ole vaikea arvata... pennulle panta ja oikein hieno nahkahihna. Olin noita hihnoja katsellut muissakin kaupoissa mutta tuo oli ehdottomasti paras; nahkaa ja lukkona on BGB; n ns. papukaijannokkalukko. Panta on säädettävä pentupanta jossa on, yllätyksekseni, hieman joustoa. Tuohon joustoon en ole pannoissa aikaisemmin törmännytkään. Panta vaikutti myös hyvältä, joten tulihan se sitten ostettua pois :). Olen ostoksiini erittäin tyytyväinen.

Muuten ollaan otettu tänään lungisti ja nukuttu taas muutaman tunnin päikkärit. Olen ollut vähän väsynyt ja tänään piti ottaa lääkettäkin kun tuntui, että voisi vaikka iskeä migreeni. Toivottavasti on huomenna pirteämpi olo:)

1 kommentti:

  1. Moi koko poppoo! Laitan tähän YouTuben linkin, johon latasin reissuiltamme kuvia ja musiikiksi Irwin Goodmanin Maailma on kaunis, sopi mielestäni paremmin kuin Veskun laulamana. Mitäs tykkää? Tässä linkki:
    http://www.youtube.com/watch?v=qhE1y4x61H4
    Terveisin
    Äiskä + iskä

    VastaaPoista