sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kuluneiden päivien kuulumisia


Viime päivinä on puuhailtu paljon. Aino on ollut pariin otteeseen päivähoidossa ja Boogie-tyttökin kävi Oksin kanssa leikkimässä. Oksi ja Aino kävivät uimassa ja nyt Oksikin ui ilman pelastusliiviä. Takajalkojen käyttö, lähinnä oikean, on edelleen hakusessa. Oksi käyttää sitä lähinnä kääntyessä. Oksi kävi myös Jonnan hierottavana. Aivan pientä kireyttä lannerangan etuosassa, mutta muuten kaikki oli hienosti. Jonna totesi Oksin kiinteytyneen ja sanoi muutenkin pojan olevan erinomaisessa kunnossa.

 

Treeni rintamalla ollaan tehty hajuja, hyvin lyhyttä treeniä. Treenitilassa ollaan häiriköity toisiamme pitämällä molemmat koirat istu-maahan-viereen-treenillä. Molemmat ovat tehneet kapulan nostoa. Oksille sain viimeksi jo askeleen mukaan (koira kantaa kapulaa ja kävelee), Ainon kanssa on saatu kapulaan nostoa. Lisäksi on tehty edelleen takapäätreeniä pesuvadin kanssa. Kriteeriä on saatu nostettu ja Oksin kanssa ollaan vaiheessa että koira on 90 asteen kulmassa minun rintamasuuntaan nähden. Mietin juuri tänään noita käskysanojen mukaan ottamista lähinnä juuri haju ja takapäätreeniin.

 
Lisäksi ollaan meidän pihassa harjoiteltu ihan remmikäytöstä, peräkkäin kävelyä ja samaan suuntaan rinnakkain kävelyä. nää on perusjuttuja mutta tällä kaksikolla hieman haasteellista, siihen nähden sujui hyvin. Tosin olivat ensin riekkuneet tunnin ulkona ja lähes saman ajan sisällä :D.
 
"Äiskä, jääks tää asumaan meille?" :D
 
 
 
 
Oksin kanssa olen omalla pihalla tehnyt lähellä pysymistä ja luopumista (namista "jätä"-käskyllä).
 
Sitikka vaihtui Daciaan eli meille on muuttanut uusi koira-auto. Uusi auto on kyllä kiva, nyt sillä on ajettu nelisen sataa kilometriä. Pientä säätöä auto vielä kaipaa tullakseen hyväksi koira-autoksi eli tavaraverkon tilalle täyttyy hommata metallinen koiraverkko. Sitten olen pähkäillyt että laitetaanko takatilaan koirahäkki vai teetänkö oviaukkoon koirakalterit ja tavaratilan ikkunoiden tummennus. Oksille on haasteellista olla hiljaa auton liikkuessa eli se haukkuu mielellään vastaantulevat autot. Auton ollessa parkissa se ei reagoi niihin mitenkään. Koska autoilen pääsääntöisesti Oksin kanssa kaksin, en pääse treenaamaan hiljaa olemista auton liikkuessa, joten asiaan täytyy saada muutos muulla tavoin.
 
 

                                                        Autosta kiitos I+Ä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti