sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Hajuja, peruuttamista, noutokapulaa ja Leo

                                            postauksen kuvat Jori Hohenthal
 
Kuluneella viikolla oli kolmet treenit. Hajuerottelun kohdalla lisättiin häiriöhajuksi basilika sekä tinjami. Hajut ja radan kulku eivät oikein näytä siltä miltä olisimme sen toivoneet mutta näillä mennään nyt. Esim. Oksi kulkee ensin radan ja mitä ilmeisemmin haistaa teen ilmasta koska vilkaisee kulkiessaan ko. purkkia. Sen jälkeen menee toisen kierroksen ja menee maahan väillä oikean purkin kohdalle välillä väärän. Oksi on selkeästi aina ollut ilmavainuinen, edes lenkillä se ei juurikaan haistele maata ja tämä näkyy nyt reenissäkin. Aino sentään käskystä nuuskuttelee milloin mitäkin. Joka tapauksessa tästä jatketaan.
 

Oksin kanssa on jatkettu peruuttamista ja se onkin ihan kivalla mallilla. Lisäksi on tehty noutokapulan nostoa, koira nostaa kapulan käskystä nyt käsiini ja pikkuhiljaa ryhdytään ottamaan askelia kapula suussa. Aino on tehnyt kartion kiertoa ja nyt meneekin jo hienosti reilu kierros. Se on lisäksi tehnyt kosketusalustaa ja paikallaanoloa.

Maanantaina Arco kävi kontrollikäynnillä  Tuulikin luona anaalivaivastaan. Näytti ihan oklle ja ohjeeksi saatiin peräpään huuhtelua silloin tällöin. Ja, että elämä ei olisi liiaksi ruusuilla tanssimista, Arco on kehitellyt kuluneen viikon kirsunsa viereen jonkin sortin rupisydeemin ja maha oli tänään taas sekaisin. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että tää syö naista. Ehkä ne verikokeet olisi pitänyt kuitenkin ottaa... Epäilen että veriarvoissa on häikkää...Asiaa seuraillaan. Arco sai tällä viikolla tilaamani Botin fleeceloimen ja makuualustan. Lisäksi se omi ostamani kevythäkin oitis omaan käyttöönsä. No, nukkukoot siellä kun niin tykkää :).

Torstaina kävivät kylässä hoitosheltit Cilla ja Cesi omistajineen. Oli tosi kiva nähdä tyttöjä, ja meillä olikin oikein mukavan rateva ilta musiikin ja koirajuttujen parissa.

                               Alla olevat Aino ja Oksi kuvat ovat viikon takaa lauantailta
                                        
                                                                     Kielikoiria :D
 
Lauantaina hain hoitoon meille Leo perron. Leo oli mukanani töissä muutaman tunnin ja sitten tehtiin tunnin mittainen citylenkki Ainon ja Ninan kanssa. Leo on tottunut cityilijä ja Ainokin käyttäytyi hienosti. Lauantai ja sunnuntai kului Leon kanssa touhutessa ja lenkkeillessä. Siinä on sitten mukava koira :) Mikään yltiösosiaalinen vieraita ihmisiä kohtaan Leo ei ole, mutta on ottanut minut aika omakseen ja meillä synkkaa erinomaisesti.
 
Nina on ahkeroinut, ts. tulostanut ja laminoinut, meille rally-toko taulut ihan sinne ylimpään luokkaan saakka. Sekä tekaisut myös taulujen pidikkeet. Kunhan saadaan opus ko. lajista luettua aloitetaan liikkeiden harjoittelu.
 
Tulevalla viikolla on tiedossa treenjä ja Ainolainen tulee torstaina päivähoitoon. Torstaina on myös Oksin ja Ainon uinti. Oksin uintikuvat ovat viime kerralta.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti