sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kuluneen viikon touhuja

Oksi ja Aino treenailivat hajuerottelua maanantaina ja keskiviikkona. Oksin kanssa tehtiin radalla erottelua yhdellä hajupurkilla ja yhdellä hajustamattomalla. Keskiviikkona lisättiin radalla toinen hajustamaton, luulen että purkkien määrällä ei oikein ole koiralle niin väliä. Ongelmana, jos nyt sellaisesta voidaan puhua on se, että se lähtisi heti refrenssipurkin ilmaistuaan kulkemaan rataa ja haistelisi kaikki purkit läpi. Nyt sitten tiedetään miksi ohjekirjasessa kerrotussa tapauksessa oli ne namit kaikissa purkeissa sisällä ;). No, jos ja kun saadaan homma kasaan voidaan ylpeillä että tehtiin vaikeamman kautta :).

Koirat tekivät treeneissä myös muita juttuja. Aino on alkanut opetella kartion kiertoa ja Oksin kanssa otettiin muovilaatikon päälle nousemista (molemmat etujalat), peruuttamista jossa on tarkoitus saada takajalat korokkeen päälle. Nyt on pelkästään tehty peruuttamista jossa kriteerinä on takajalkojen liike, tästä siirrytään sitten esim. maton päälle (takajalat)  ja siitä ruvetaan nostamaan korkeutta. Treeneihin kuului värierottelua, renkaan läpimenoa, häkin oven sulkemista ja kosketusalustaa.

                                                          Aino kiertää kartion


 


Torstaina oli tarkoitus myös treenata mutta mulla oli vaihteeksi migreeni joten päivä meni oksentaessa ja nukkuessa.

Lauantaina Aino kävi leikkimässä Oksin kanssa ja olikin hyvät leikit :). Selkeästi Oksi nyt kohtelee Ainoa niin kuin toista aikuista koiraa, ja leikeissä nähtiin sellaista uutta mitä pentu-Ainon kanssa ei ollut. Tänään eli sunnuntaina kävi Boogie-tyttö leikkimässä Oksin kanssa, ohjemassa nähtiin...

                                               ....leikkiin kutsua
                                            ....peräkkäin juoksua

nysväämistä...
                                               hyppyjä ja hepulointia...
Ja muutama hassunhauska ilme :D.

 Ja sitten terveysjuttuihin...Arcolla on tulevalla viikolla eläinlääkäri. Hännän tyvialueen ja peräaukon reuna-alueiden iho ovat pahasti tulehtuneen näköiset, korvat suht ok mutta ikenissä verestämistä. Verikokeita ainakin ja katsotaan mitä muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti