sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hajuerottelua ja hoitokoiria osa 2


Viime yö nukuttiin kuin tukit :D. Cilla oli tosi terävänä koko päivän tarkkailemassa mitä tapahtuu ja eilen illalla kun se pätkähti nukkumaan niin se oli totaalista. Olisi varmaan voinut koko talo hajota ympäriltä mutta mummukka vaan olisi vedellyt hirsiä. Cesi hyppäsi sänkyyn viereeni nukkumaan ja kovin vieressä nukkuikin, edes paperia ei olisi siihen väliin voinut pujottaa. Aamulla heräiltiin seitsemän aikoihin, käytiin aamulenkillä ja humputeltiin pihalla. Cesillä oli vatsa sekaisin, todennäköisesti se oli saanut ruokaa edellispäivän liikaa, ohittelujen ym. takia.


Jätettiin aktivoinnit tänään kokonaan väliin Cesin mahan takia mutta käytiin kyllä ohittelemassa Aino-sakemannia. Sama paikka, hieman huonommat eväät. Nappulat toimivat kuitenkin ja joka kerta Ainosta päästiin ohi :).

Iltapäivällä kävin kävelemässä tyttöjen kanssa noin tunnin metsälenkin. Loppumatkan Cesi taisi jäljestää Karia ja Arcoa, jotka olivat kulkeneet osittain samaa reittiä, siltä koiran toiminta näytti. Lenkin jälkeen pihailtiin hieman ja sitten siirryttiin sisälle.


Iltapäivällä molemmat tytöt ottivat reilun tunnin sikeät tirsat. Ja vein tytöt kotiin iltaisella.
 
Huomenna jatketaan Oksin kanssa hajuerottelua, sideharsotaitokset on laitettu tänään hajustumaan teepurkkiin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti