torstai 3. huhtikuuta 2014

Tohinaa ja tapahtumia

Viime aikoina on ollut kovasti tohinaa koirarintamalla. Lauantaina kävin tutustumassa pariin mukavaan shelttityttöön, joilla on silloin tällöin hoitajan tarvetta. Tytöt kävivät sitten tällä viikolla tutustumassa meillä paikkoihin, pihapiiriin ja talon sisätiloihin.

Sunnuntaina hurautettiin Oksin kanssa päiväseltään Enoon katsomaan Azuricoyotes-kennelin holskunpentuja. Pennut ovat ns. Oksin sisarpuolia emokoiran puolelta ja tietty aivan, aivan ihania :).
Koko päivä tuossa reissussa meni mutta matkat sujuivat kivasti ja Sannaa on aina mukava tavata :). Samalla pääsin moikkaamaan Oksin Jadi-äippää ja Dex-veljeä. Oksille reissu oli hyvää autossa olo harjoitusta eikä se enää kotimatkalla autoihin juurikaan kiinnittänyt mitään huomiota vaan väsymys taisi painaa kun poika pötkötti näkymättömissä autonperillä.

Oksille ja Kepalle on tilattu silmäpeilausajat 7.5. Saadaan sitten tieto, että mikä Kepan silmiä vaivaa ja Oksin kohdalla on sitten kaikki suunnittelemani terveystarkistukset tehty. Katsotaan sitten jatkossa jos tarvetta johonkin muuhun ilmenee. Arco on menossa verikokeisiin ensi viikolla, tsekataan maksa-ja munuaisarvot kun poika on syönyt kohtuullisen pitkän ajan kipulääkettä. Kipulääkettä se tarvitsee jatkossakin, joten oikeastaan noilla arvoilla ei ole sen kummempaa väliä, mutta mennään nyt sitten ns. protokollan mukaan.

Kepa ja Oksi kävivät tänään uimassa DogStockissa. Kuvat on laitettu Jonnan luvalla. Jonna oli ennestään koirille tuttu ihminen, kun on niitä säännöllisesti hieronut, mutta vähän jänskätti kumpaakin koiraa. Meillähän koirat ovat lähinnä luonnonvesissä kahlailleet joten tämän päiväinen oli kokonaan niille uutta. Etupää toimi uidessa hienosti mutta takajalkojen kanssa oli vähän vaikeuksia- että niilläkin pitäisi jotain liikettä tehdä :D. Uiminen tulee kyllä jatkossa kuulumaan Oksin ja Kepan elämään.

                                                                         Kepa




                                                                        Oksi



 
Nyt on ollut aika rauhallista porukkaa tällä :). Arco pääsi Karin kanssa pitkälle lenkille kun se ei uimaan päässyt. Hieronta aikaa sille varailen jossain vaiheessa ja katsotaan taas sitten missä kunnossa se on siltä osin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti