maanantai 21. huhtikuuta 2014

Viime päivien kuulumisia

Tytär miehineen oli viikonloppua viettämässä täällä "maalla". Kai me aika maalla ollaan jos katsotaan asiaa miljoonakaupungissa syntyneen näkövinkkelistä :D. Aika kului lähinnä seurustellessa Sandran ja Timin kanssa.

Nooruksen turkki käytiin Sandran kanssa läpi. Muutamia tumppuja oli, mutta ei paha. Kesällä täytyy varmaan leikata turkki lyhemmäksi niin sitten pärjätään pidemmän aika ihan pelkällä kampailulla.

Koirien kanssa perusjuttuja eli lenkkeilyä yms. Koirat olivat aika sippi iltaisin eli taisi normirytmistä poikkeama väsyttää. Varsinkin Oksi seurusteli kovasti Sandran ja Timin kanssa ja Arco omi Sandran heti alusta rapasuttajakseen. Kepa puolestaan pääsi lenkille Timin ja Sandran kanssa.

Nyt on paistettu kesän ensimmäiset makkarat kotinuotiolla ja muutenkin nautiskeltiin hienoista ja lämpimistä ilmoista. Lisäksi on kerätty ensimmäiset nokkoset ja koirat ovat ne jo kasvisoseen seassa pistelleet myös poskeensa.

                                                                Piirileikkiä


                                                                   Lenkkeilyä



                                                               Sandra ja pojat

             

                                                      "Miten niin katon kieroon?"

3 kommenttia:

  1. Taas yksi Arcoa ja Romeota yhdistävä piirre? Vai ymmärränkö oikein, että Arco nostelee selkää kihnutettavaksi sellaisella nykivällä ylös-alas liikkeellä? (toiseksi viimeinen kuva) Näyttää ihan ilme samalta kuin Romeolla kun tuota tekee.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, just niin tekee :D. Samalla teputtaa takajaloillaan joko paikallaan tai siirtyy oikealta vasemmalle ja vasemmalta oikealle. Me aina sanotaan, että se tanssii :D

      Poista
  2. Ihan samat tanssiliikkeet Romeollakin... :D

    VastaaPoista