lauantai 24. elokuuta 2013

Loma!

Kuvasin kotona kuuta päivänä eräänä
 
Kauan odotettu loma alkoi eli kaksi viikkoa kesälomaa ja viikko talvilomaa. Ajeltiin koirien kanssa porukoitten luo Posiolle. Lähdettiin matkaan perjantaina illalla puoli kahdeksan maissa. Pysähdyttiin kerran puolivälissä matkaa Lapinlahdella, tankkasin auton, pissatin ja juotin koirat ja hörppäsin kahvit. Porukoilla oltiin aamuyöstä vähän yli neljä. Valvomista tuli yhtämittaan miltei vuorokausi.

Nukuttiin parisen tuntia ja herättiin aurinkoiseen ja lämpimään päivään. Omat koirat muistivat porukoitten Okon hyvin ja meno olikin sitten sen mukaista. Päivään kuului juksuhepuleita, painiotteluita ja vesileikkejä koirien osalta. Äiskä kävi sienessä ja me iskän kanssa vahvistettiin/jatkettiin aitoja järven puolelle.

                                            Bordercollieko :)


 
Kukaan koirista ei tänään varsinaisesti uinut mutta kahlailivat kyllä vedessä varsin innokkaasti. Vesi on tosi lämmintä ja paikkakuntalaiset sanovatkin että tämä kesä on ollut paras kesä miesmuistiin täällä.

 
Nuoriso-osasto jaksoi riehua, välillä juostiin peräkanaa ja välillä painittiin. Nyt illasta täällä onkin varsin ryytynyttä porukaa...

 
Alla äiskän ottama kuva holskujen värisuorasta ja yhdestä jokaeikuulujoukkoon :)







 
Tarkoitus olisi loman aikana pääsääntöisesti touhuta koirien kanssa kouluttelun ja lenkkien muodossa. Oksin hihnakäytökseen paneudutaan intensiivisesti, lähinnä koirian oikean kävleypaikan suhteen.Toivomuksena olisi myös koulutella Okolle jotain juttuja. Huomenna on luvattu hienoa säätä ja urakkana onkin pestä kaikki neljä koiraa. Tältä päivältä Posio vaikenee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti