tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kahdesta eurosta kymmeneen centiin

 Kepan kyljen reikä on pienentynyt, joten elän toivossa että se pikkuhiljaa kuroutuu umpeen. Olen sitä putsaillut Betadinella ja laittanut sitten Basibaktia. Alla olevassa kuvassa se näyttää pahemmalta kuin  livenä. Kuumostusta tai kovettumista reunoilla ei juurikaan ole. Katsellaan, että jos pärjäiltäisiin ihan kotihoidolla. Viikon verran vielä hoitelen sitä noin ja sitten mietitään mitä tehdään jos ei ole mennyt parempaan suuntaan.
 
Oksi on nyt päässyt niin reissaamisen makuun, että yrittää työntää itsensä mukaani joka kerta kun olen ulos menossa. Olen ollut huomaavinani sellaista "meillä on äiskän kanssa sellaisa kahdenkeskisiä juttuja..." olotilaa. Tottahan toikin on, että kolmen koiran kanssa ne kahdenskesist juttut jäävät vähän vähälle. Koen kuitenkin että se yhdessä tekemisnen omistajan kanssa olisi tarpeen joka koiralle.
                                    Oksi leikki aikansa ja keräsi lelut viereen ja kävi päikkäreille


 
Sunnuntaina ajellaan Oksin kanssa Outokummun ryhmänäyttelyyn. Tavataan siellä Jadi-äippä ja Kriisi-sisko. Tarkoituksena on mennä katsomaan lytkarvisetkin, joten tiedossa on aikainen herätys.

Mitään kummallisempaa ei ollakaan nyt puuhailtu. Ollaan otettu ihan lungisti koko porukka :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti