sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Oon ollut kipenä, joten touhut ovat jääneet koirien kanssa ihan minimiin. Arco ja Kepa kestävät tällaiset makoilupäivät hyvin mutta Oksilla on sitten ollut vähän vaikeampaa. Se on hiipparoinut kissojen perässä oikein työkseen ja sitä on saanut kieltää ihan urakalla.

Oma pinna on ollut tän sairastamisen takia aika piukoilla, ja Oksia on tullut kiellettyä normaalia tiukemmalla äänensävyllä. Sen verran ohjaajapehmeyttä siinä on, että on sitten vilkuillut meikäiläistä tyyliin "että mikähän totakin riepoo". Vielä lisäksi en antanut sen tulla sänkyyn kun nukuin päikkäreitä, niin oli siinä Oksilla ihmettelemistä.

Koiria kävi sääliksi sen verran, että tehtiin sitten illanvilakalla keittiötottista. Istu-käskyä häiriön alla kaikkille kolmelle. Oksille noutokapulan nostamista. Merkille lähetyksiä, jotka onnistuivat yllättäen Kepan kanssa parhaiten. (aluksi koira käskyllä istumaan ja sitten lähetys merkille käskyllä "merkki"). Oksille vielä seuraamista pikkupätkiä ja noutokapulan nostamista. Jokaista tehtiin 3x5 sarjat ja sitten koiran vaihto.

Sairastaminen on tosi syvältä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti