perjantai 14. syyskuuta 2012

Pakko hehkuttaa :)

On ihan pakko vähän hehkuttaa...Tänään Oksin kanssa lenkit sujuneet hienosti, yksi autolle haukkuminen mutta muuten hihnakäytös oli yllättävän hyvää. Ilmeisesti kuukauden tehokuuri hihnassaoloa on tehnyt ihmeitä. Kyllähän pojalla kiire on edelleen mutta tänään se jotenkin hoksasi, että lenkillä voi haistella :). Hihnan kiristyessä Oksi kaartaa luokseni, ja pysähdyksiä tarvittiin lähes puolet vähemmän kuin pari päivää sitten Posiolla lenkkeilessä.

Tänään on ollut kyllä kaikenmoista häpeningiä, joten onhan Oksi voinut olla väsyksissäkin. Mutta uskon vakaasti, että sen pääkoppaan mahtuu kaikemoisia oppeja :). Käytin Oksin ja Kepan aamupäivällä hieronnassa, Oksi oli ok, Kepalla pienoista jumitusta lapojen alueella ja toisen puolen lonkan seudulla- sitä se "mummon" perässä vetäminen teettää. Arcolla on hieronta tiistaina ja yritän tilailla sille fysioterapeuttiaikaa tulevalla  viikolla. Käyttämämme eläinsairaalan yhteydessä on fyssari alkanut ottamaan potilaita vastaan. Tämä on todella tervetullut juttu, koska kysyntä on kovaa.

Anu kävi tänään kahvilla ja katsomassa koiria sekä rupattelemassa. Sanoi Oksista, että hoikkainen on mutta iso, väri miellytti Anua kovasti. Oksi käytyi kivasti, toki oli oma itsensä - itsensä liki tekevä pussauksia kaipaava "hyvä poika".

Zuliaan palatakseni, sillä on ollut tänään pahoinvointia. Oksennuksia on tullut lähes joka matolle. Syönyt se on ja juonut ja vessa-asiat ovat sujuneet hyvin. Liikkuminen ei ole ainakaan vielä helpottunut-saa nähdä palautuuko se koskaan ennelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti