sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Zulian kunto entisellään, ei ole oksennellut mutta kipulääke laittaa sen kyllä kuolaamaan. Täytyisi kait saada ruutattua sen suoraan nieluun jotta ei jäisi kielen päälle pyörimään. Huomenna täytyy taas käydä ellin pakeilla hakemassa kissalle lisää lääkettä. Kokeilupullo oli vain 3 ml.

Keli on ollut tänään sateinen, vettä on tullut lähes kaatamalla. Koirien lenkit olen tältä päivältä jättänyt väliin suosiolla. Pihallekin niitä on saanut patistella. Menevät kyllä mutta istuvat portailla rinnakain.

Tehtiin illansuussa keittötottista kaikkien kolmen kanssa. Lähinnä istu-maahan-odota-tänne-vierellä-sivu juttuja. Palkkasin ruualla. Aiemmin päivällä tein Oksin kanssa samoja juttuja, joissa palkkasin taisteluleikillä. Oksin kanssa ollaan harjoiteltu käskyä "kiinni" eli se ottaa hampaillaan kiinni kädessäni olevasta esineestä. Tänään esine oli koirien köysilelu. Palkkana leikkiä ja lelun hakemista.

Saatiin vihdoin viimmein paremmat ulkovalot, joten nyt talven tullen pihallakin on parempi harjoitella koirien kanssa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti