keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tämän päivän saldo

Oksi ja Arco pääsivät tänään mukaan reeneihin. Aluksi oli ohitusreenit. Tehtiin edelleen pareittain ja kolmannella otettiin mukaan kolmas koira. Oksin parina oli amstaffiuros. Oksi oli aika kierroksilla jo kun otin sen autosta ulos. Malttoi kuitenkin seurata kun namitin sitä jatkuvana virtana alkuvaiheessa. Muutamat holskuhypyt amstaffin suuntaan ja pari haukkumissessiota. Kierrokset kyllä laskevat joten eikäjön se tästä. Oksin kohdalla odottelen, että päästään harjoittelemaan vieraan koiran kohtaamisia ulos.

Arco oli porokoirauroksen parina. Arcolle tämä oli ensimmäinen kerta reenitiloissa, että siellä oli sille vieraita koiria. Hienosti poika jaksoi seurat muutama vilkaisu toisen koiran suuntaan mutta muuten mielenkiinto oli minussa. Kolmanteen koiraan eli Valtterin Sukoon ei reagoinut mitenkään. Arcon kanssa tehtiin lopuksi seinäkosketus ja ilmeisesti porokoira tuli liian lähelle (Arcon mameja) kun sai palkaksi aikamoisen irvistyksen. Ei kuitenkaan minkäänmoista rähähdystä tai tms.

Porokoira ja amstaffi tekivät vielä yhden setin. Oksia ja Arcoa säästeltiin koska oli vielä aktivointi perään. Porokoiran omistajalla oli autossa mukanaan samanrotuinen narttu, jota silittelin tauona aikana. Noi porokoirat vaikuttivat kivoilta koirilta ja tykkään niiden ulkonäöstä myös. Voisi oli ihan vaihtoehtorotuna holskun rinnalle.

Aktivoinnissa tehtiin Oksin kanssa paperialustan päällä seisomista. Lähinnä suoraan seisomisesta. Hyvin jaksoi pikkupoika keskittyä, saattiin oikein mukavia 3x10 sessiota ja palkan suunnalla saattiin asentokin oikeaksi.

Arco teki kartioiden kiertämistä mutta vahvistetiheys tuotti ongelmia ja edelleen Arcolla on tassukosketus niin vahvana, että sitä tarjotaan lähes joka paikkaan. Taidanpa käydä ostoksilla Robin Hoodissa ja ostaa kartiot kotiinkin. Koska tuo ei voi niin vaikea homma olla miltä se nyt tuntui.

Nyt kotona makailee aika rauhallisia koiria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti