sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Loppuviikon höpinät

Keskiviikkona oltiin Oksin kanssa Katariinan ja Valtterin kotona. Tehtiin laatikon kiinni laittamista ja maahan menoa. Laatikkohomma aloitettiin sheippamalla ja edettiin siihen vaiheeseen, tuskaisesti mutta kuitenkin, että Oksi muutaman kerran tökkäsi laatikon kiinni.

Maahan menoa harjoiteltiin myös jalka avun kanssa. Edettiin siihen vaiheeseen, että pelkkä käsi oli apuna. Oksi teki näin muutaman maahanmneo ja simahti sitten kyljelleen nukkumaan. Reenit olivat sitten siinä :D. Vähän tahmean oloista oli koiran tekeminen mutta edellisen päivän reenit olivat meneet niin hyvin, että taisi olla Oksin mielestä huilimisen vuoro.

Maahan menoa harjoitellaan kotona. Sivulle tulo on vielä kesken ja onhan noita muitakin juttuja mitä pitäsi tehdä. Oma oloni on ollut vähän kummallinen flunssan sairastamisen jälkeen, väsyttää kovin, ja tämä vääjäämättömästi vaikuttaa koirien kanssa puuhailuun.

Tänään oli ohitusreenit, joihin Oksi pääsi mukaan. Toimittiin taas pareittain. Aluksi oli koirien seurauttamista ja kahdella viimmeisellä harjoituskerralla tehtiin värierottelua. Viimeisellä kerralla koiria oli mukana kolme. Oksi mielellään edelleen haukkuu varsinkin jos kaverikin on haukkuherkkä tapaus. Värierotteluun Oksi jaksoi keskittyä hienosti ja edettiinkin siinä jonkin verran. Siihen vaiheeseen että koira joutui jo erottelmaan "kuumaa" ja "kylmää" väriä. Viimeisellä kerralla Sukon harjoitus kantaa ämpäriä oli Oksista niin mielenkiintoista, että ote omaan juttuun alkoi herpaantumaan. Haukkuminen tai sen yritys kyllä vaimenee nopeasti, joten johtuu varmaan jonkin sortin kiihtymyksestä. Hyvä fiilis jäi näistä reeneistä. Katariina kuvasi reenejä joten innolla odotan, että minkämoisia kuvia sieltä tulee.

Luin lyhytkarva holsku Karman blogista keitetyn kananmunan syömisestä. Juttu oli niin hauska, että piti kokeilla sitä Arcon kanssa. Arco kerkesi ensimmäisenä syömään siansorkkansa joten annoin sille eteen keitetyn kananmunan. Aluksi Arco piti sitä suussaan ja pyöritti vähän tassullaan pitkin lattiaa. Sitten sen vieressä piti makailla hetkena aikaa ja ilmeisesti miettiä, että miten eteenpäin. Varovaisesti Arco puraisi kuoren rikki ja söi sisustat. Lopuksi etuhapailla irrotettiin kuoresta irti kaikki syötävä. Aika kauan kananmunan syöminen aikaa otti ja se tehtiin aikamoisella hartaudella ja ennenkaikkea nätisti ja siististi :D.
Kepa ja Oksi saavat kananmunansa iltaruuan yhteydessä, katsotaan sitten miten se niiden kanssa etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti