sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Arco 6.v ja viikonlopun höpinät

Äiskälle iso kiitos videon laittamisesta :). Video on koottu valokuvista, joita otettiin häiriöreenistä. Eli harjoiteltiin vain sitä, että Oksin mielenkiinto pysyy minussa kun toinen koira reenailee omia juttujaan. Videon tekstitys ei aina osu kuvien kanssa ihan kohdalleen mutta Oksin "mummo" on halunnut ilmeisesti kommentoida kuvia :)

Arco täytti kuusi vuotta 2.3. Jos joku olisi esim. nelisen kuukautta sanonout että tämäkin päivä Arcon kohdalla koittaa, en välttämättä oli uskonut. Mutta hyvä näin :). Jossain mieleni sopukoissa olen miettinyt Arcon kuvauttamista luuston osalta mutta mietitään asiaa.

Kepa pääsi tänään ohitusharkkoihin. Oltiin pareittain ja meidän parina oli nyt amstaffi Aatu. Tonen parista oli sisällä ja teki omia juttujaan esim. istu-maahan tms. Toinen pari tuli ovesta sisälle ja teki ympyrän sisällä seurauttaen omaa koiraansa ja meni ulos. Tätä tehtiin 2x 3 sarjat. Sarjojen välissä koirat odottivat autossa ja toinen pari teki saman jutun. Kolmannella kerralla otettin otettiin molemmat koirat sisätilaan ja vielä kolmas koira lisähäiriöksi. Tehtiin rinnakkain seuraamista. Ekan sarjan ja viimmeisin harjoituksen kohdalla Kepa sai haukkuryöpyn, en tiedä turhautuiko vai nousivatko kierrokset liikaa. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli hommasta. Seuraaviin ohitusharkkoihin lähtee sitten mukaan Oksi. Ohitusharkat siirtyvät ulos heti kun kadut sulavat.

Me käytämme naksutinta harjoituksissa joka kerta, tosin nyt ohitusharkoissa palkkasin seuraamisesta ilman naksua. Naksutin Kepalle rauhallisesta toisen koiran katsomisiesta ja sitten otettiin vierellä kävelyä ja siitä istumista. Sekä pelkää katsekontaktia.  Huomenna harkkoihin lähtee Oksi ja tiistaina ilmeisesti Arco ja Oksi.

Kevättä on ilmassa kovasti. Arco on alkanut pudottaa pohjavillaansa. Ja oravat ovat alkaneet pyöriä lähi kuusissa. Ja kaikki koiramme tuntevat tietävät mitä oravat merkitsevät...Arco on jo pariin otteeseen lenkillä huutanut suoraa huutoa. Vetäisee ilmaa nenäänsä ja sitten alkaa karmiva huuto...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti