perjantai 1. tammikuuta 2016

Kuulumisia vuoden 2015 lopulta


Vuosi vaihtui. Tapani ei ole ollut tehdä listaa tulevan vuoden tavoitteista enkä tee sitä nytkään. Loppuvuosi kului tiivisti hoitokoirien parissa ja Oksin kanssa treenaillessa. Koirakavereita kävi viikottain holskupoikaa leikittämässä. Koirapainotteinen vuosi oli ja niin tulee olemaan myös tämä vuosi.

Erittäin iso kiitos hoitokoirien omistajille luottamuksesta jota osoititte antamalla koiranne hoitooni :). Paljon tuli opittua erilaisista ja eri rotuisista koirista. Omat käsitykset esim. koirien kouluttamisesta vahvistuivat. Ikävä tulee hoidokkeja mutta oma aika on rajallista ja tulevan vuoden suunnitelmat eivät aikaa ylimääräiseen jätä.

 Oksin siskopuoli Ruusa kera omistajansa Lauran kävi ihan loppuvuodesta kanssa treenaamassa ja mukavaa oli, niin koirilla kuin meillä ihmisilläkin.Aino-kamu on muuttamassa kohtasillään naapuriin. Toivotaan, että tavataan Aino kohta myös lenkkien muodossa :).

 
 

Jään odottelemaan mahdollista pentua, ja sen myötä olen tehnyt suunnitelmia täksi vuodeksi. Niistä enemmän jos ja kun pentu ensin syntyy :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti