sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Leikkiä, leikkiä

Torstaina Aino kävi leikkimässä Oksin kanssa. Molemmat koirat päästelivät vähän edellisillan ja yön höyryjä pihalle. Aino ei ilotulitteisiin ollut reagoinut mutta Oksi jaksoi kyllä valvoa kahteentoista :D. Tämä oli ensimmäinen uusi vuosi kun Arco ei juurikaan paukutteluihin reagoinut, pari haukahdusta ja murahdusta kun ihan lähellä räjähti mutta muuten papparainen pääsääntöisesti nukkui. Tähän voisi sanoa, että onni on huonontunut kuulo. Oksi sen sijaan oli aika vakuuttunut että Utin laskuvarjojoukot ovat yrittämässä meidän huusholliin sisälle. Sen verran tomerana se haukkui häntä tötteröllä ovella. Teetin sillä vähän pientä hommaa: istu-odota, maahan-odota ja kohteen koskettamista, että ajatukset olisivat olleet muulla kuin paukkeessa. Pystyi keskittymään ihan kivasti eikä ulosmenossa seuraavana aamuna ollut mitään jännittämistä, joten olen tyytyväinen.

Hessu Hopo ja Peppi Pitkätossu jaksoivat rallattaa menemään puolitoista tuntia. Pääsääntöisesti juoksemisen ja painimisen merkeissä. Uusin juttu oli kopin katolla hengailu kun kumpikin kaksikosta sinne pääsee.
                                     Ainokin osaa olla näin uskottavan näköinen halutessaan :).

 
Lauantaina reenailtiin ihan ohittamisia tuossa meidän pellolla ja ihan vaan hegailua tyyliin koirat istuu ja me jutellaan Ninan kanssa. Tämän jälkeen Aino ja Oksi pääsivät vielä pihalle rellestämään.
 
Lauantaina kävin kyläilemässä Team CC luona. Cesi oli käynyt pari viikkoa sitten strekassa ja oli kuntoutunut hienosti. Oli oikein mukava tavata tyttöjä ja heidän huoltojoukkojaan.
 
Pojat saivat, huom. kumpikin oman, isot fleecepallot joiden kanssa voi sisälläkin touhut ilman vaaraa ikkunoiden särkymisestä. Arcokin intoutui palloa heittelemään ja on tosi tarkkana ettei Oksi vaan ota sen omaa palloa.


Tänään olen potenut koko päivän pääkipua, joten koirat ovat saaneet touhuta tuollaisen aktivointiruokakupin kimpussa. Arcosta ko. sydeemi on ihan paras ja se hoksasi aika nopeasti kuinka saada nappulat labyrintistä ulos. Oksi taas kyllästyy nopeammin jos nappulat eivät kupista suuhun tule.
 
Alkavalla viikolla palataan treenien maailmaan. Torstaina Aino tulee päivähoitoon ja kaverikaksikko pääsee uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti