tiistai 25. maaliskuuta 2014

Team Töppikset ja tiistain tohinat


Viime yö sujui yhtä hienosti kuin edellinenkin. Talo hiljeni ilta kymmeneen mennessä tyystin ja eka kerran havahduin puoli neljän maissa kun joku töpöttää sängyn vieressä. Nellahan se siinä sen oloisena että "nosta nyt sänkyyn". Tytsy pötkähti kainalooni nukkumaan ja oli jossain vaiheessa siirtynyt jalkopäähän josta kuuden aikaan hölmistyneen näköisenä heräsi. Aamupissatuksia vuorotellen pihalla ja seitsemän jälkeen oli aamusapuskat syöty. Aamu menuna Töppiksillä oli keitettyä riisiä, possun kurkkutorvea ja naudan jauhelihaa kera lohiöljyn. Näytti ja kuului maistuvan. Pienen ruokalevon jälkeen lähdettiin Röllin ja Nellan kanssa aamulenkille. Kuvia lenkiltä alla.

                                                Maalaishihnoissa mennään
 
Koirasomen päivitystä

Polkujen risteyskohdassa Toppikset valitsivat tuon hieman pidemmän lenkin ja koska kiirettä ei ollut niin ajattelin että tehdään niin kuin corgit haluavat.
                
                                                            Nella odottaa

Kotiin tultuamme laitoin odat koirat pihalle ja me ruvettiin Töppiksien kanssa siivoushommiin. Imuroitiin ja pyyhittiin lattiat. Koirat olivat lähinnä työnjohtajan ja laaduntarkkailijan rooleissa. Sitten omat sisälle ja mentiin Töppiksen kanssa pihailemaan, jossa saatiinkin aikaiseksi corgihepulit.


 
Kävin tekemässä neljän tunnin työpäivän ja Kari lähti kotiin tullessani Arcon kanssa lenkille. Omat pihailivat tänään oikein urakalla, viettivät siellä aikaa useamman tunnin.

Koirille iltaruoka ja sitten lähdettiin Töppiksien kanssa iltalenkille. Nella, hyvin määrätietoisena, valitsi saman lenkin kuin aamullakin. Sen jälkeen vielä Kepan lenkitys  ja Oksille lyhyt hihanharjoitus. Kohta on iltapissojen aika ja sitten nukkumaan.

Olen harjaillut ja kammannut Rölliä päivittäin. Täyttyy todeta että vaikka sillä on turkkia ihan mega paljon niin näyttää olevan siinä mielessä helppohoitoinen, että vaikka mahanalus olisi aivan kurainen kuivuessaan  mahakarvat ovat taas vitivalkoiset. Muistuttaa holskun turkkia siinä suhteessa. Tänään Rölli ei enää päivälläkään keventänyt  takajalkaansa niin paljoin kuin eilen. Luulen, että sängylle ei ole hypitty vaan ennemminkin  tällä on vallinnut sellainen vähän väsynyt tunnelma, koirat ovat lähinnä nukkuneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti