sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vilkas, Jörö ja Rinsessa

Loma loppui ja työt jatkuivat. Vähän on ollut jähmeetä tämä oleminen - pimeys väsyttää. Ollaan tehty koirien kanssa keittiötottista. Lähinnä Oksin kanssa sivulletuloa, seuraamisesta "maahan" ja "istu". Maahan ja istu ollaan otettu kestoa niin, että jätän koiran sivlta maahan/istu ja kävelen pois (etäisyys ehkä n.5-10 metriä) ja kävelen takaisin ja palkaan koiran. Lisäksi ollaan otettu seuraamista. Joka päivä on käyty harjoittelmassa tuota hihankäytöstä eli siinä hihnassa ei juosta vaan kävellään hihna löysällä. Olen palkannut namilla ja välillä palkkana on toiminut jokin haju. Eteenpäin ei pääse jos vetää.

Tänään törmättiin kesken hihnaharjoitusten hevoseen ja ratsastajaan. Onneksi kuulin vähän aikaisemmin kavioiden kopsetta, että ehdin vähän valmistautumaan. Oksille suu täyteen nameja ja se pysyikin ihan hiljaisena poikana ja paikallaan. Vilkas tuo Oksi on ja huomaa kyllä kaiken :). Energiaa riittää touhumaan kaikenmoista. Eilen keksin pitkästä aikaa antaa sille vuotaluun ja sen parissa meninkin jokunen hetki. Kepan olisi kyllä tehnyt mieli mennä hakemaan luu itselleen mutta hyvin uskoi kun totesin, että "se ei ole sinun" ja "annan Oksin olla".

Arcolla on ollut pientä mörmötystä ilmassa. Kipulääkettä se on saanut entiseen tapaansa eikä ole vaikuttanut mitenkään kipeälle. Oksille Arco mörmöttää varsinkin jos haluaisi makailla rauhassa ja toinen tulee viereen istumaan ja tuijottamaan :). Rasittuisihan tuosta itse kukin, luulen. Arco liikkuu lenkilllä mielestäni hyvin, joten todennäköisesti tuo painon pudotus on ollut hyväksi.

Kepa-rinsessan  kanssa ollaan lenkeilty. Samalla ollaan vähän jotain puuhattu lähinnä seuraamista. Samaten ollaan tehty vähän noita samoja juttuja kuin Oksin kanssa.

Sähköpostia olen vaihtanut Zulian kasvattajan kanssa, kertoillut kissan kuulumisia yms. Zulia on suht ok ja muut kissat entisellään. Olga pitää edelleen kuria ja järjestystä koirille ja hengailee välillä Oksin kanssa. Yllätettiin yhtenä iltana Olga nuolemasta Oksin naamaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti