sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kuulumisia

Käytiin tänään ohitusharkoissa. Sää oli täälläpäin aika kaoottinen, joten oltiin treenitiloissa kahdestaan Valtterin ja Katariinan Suko-nartun kanssa. Valtteri teki Sukon kanssa omia harjoituksiaan ja me Oksin kanssa omaamme. Tänään oli ohjelmistossa häiriössä minuun keskittyminen eli palkkasin koiraa kun se malttoi keskittyä minuun hieman pidemmän aikaa (katsekontakti). Tosin Sukon hommat eli pallon laatikkoon pudottaminen oli Oksista todella mielenkiintoista eli häiriö oli Oksille aika vaikea. Tosin malttoi ihan rauhallisesti katsella Sukon harjoittelua, eli ei vinkunut tai yrittänyt vetää toisen koiran luo. Eikä todellakaan haukkunut.

Sandra oli viikonloppuna käymässä kameran keran, joten elän toivossa, että hänen ottamansa kuvat joskus päätyvät tänne sivulle tai ainakin Sannan facebook-sivuille. Kuvia otettiin oikein roppakaupalla, joten kait siellä hyviäkin otoksia on, vaikka tytär ei koirien kuvaamista ole harrastanutkaan.

Ilmeisesti Oksilla oli vain jotain venähdystä tai muuta lievää jalassa/selässä koska liikkuminen on nyt ihan ok. Joten selvittiin pelkäällä säikädyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti