sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Ruskaa ja revontulia sekä kaverikoiria

                                                                  Boogie pusuttaa
Blogin päivitys on jäänyt viime aikaisten kiireiden jalkoihin. Oksin kanssa ollaan käyty treenitilalla tekemässä kestoa maassa oloon ja häiriöharjoituksia, niin että sekä Aino ja Oksi ovat hommissa yhtaikaa. Kapuloiden ilmaisu jälkeä varten on ohjelmistossa myöskin, takkuaa tosin häiriössä.

Kavereita on tavattu viikottain, lähinnä Ainoa ja Boogieta. Parit riehukerrat viikossa pitävät holskupojan kuosissa suhteessa tyttöihin.

                                                 "Käymme yhdessä ain" Oksi ja Aino

 
Jälkeä on tehty viikottain, omalla pellolla Oksi kestää häiriötä hyvin. Kestää jäljellä vaikka ohi ajaisi autoja tms. Jana on ollut vielä suht lyhyttä ja kulmiakin ollaan vasta alettu tehdä. Tyytyväinen olen kuitenkin koiraan kun nenä pysyy maassa vaikka ohi ajaisi autojakin ;). Kapualoita on yritetty ilmaista Lauran neuvomalla tavalla, tökkii pahasti. Lisää harjoitusta siis :).
 

Hoitokoirana oli edellisellä viikolla Topi Tiibetinspanieli pariin eri otteeseen. Topin kanssa tehtiin perushommia :lenkkeiltiin, pihailtiin ja huudeltiin pihassa väillä luo - kun Topista on niin hauskaa juosta korvat lerpattaen tuhatta ja sataa luokse :). On se vaan niin hassu :).

Kulunut viikko vietettiin lomailun merkissä. Ajeltiin Oksin kanssa porukoitten luo Saariselälle. Telttailtiin Karigasniemen ruskassa lähellä Sulaojaa eli Kevon vaellusreitin toista lähtö/paluu pistettä.









Pari jälkeä tehtiin Oksin kanssa lomallakin, toinen telttailumaisemissa kävelyretken päätteeksi. Sujui suorastaan erinomaisesti. Jotta totuus ei unohtuisi toinen menikin sitten ihan pipariksi. Tallasin alakuvassa näkyvään rinteeseen Saariselällä suht pitkän suoran. Tän olisi pitänyt olla ihan pies ok cake mutta Oksi bongasi jo autosta parkkipaikan toisella puolella rinteessä olevan poron. Jos olisin ollut fiksu, oltaisiin käyty välillä kämpillä ja sitten tultu ns. uudella alulla, mutta kun en ollut niin jutusta ei juurikaan tullut mitään. Kiinnostus poroihin on niin valtaisia.

 
Ruska oli hienoa varsinkin tuolla pohjoisemmassa. Saariselällä oli väkeä ihan kiitettävästi, tykkään kun porukkaa olisi vähemmän. Revontuletkin nähtiin yhtenä iltana, hienot olivat.
 
Käytiin Ninan ja Katin kanssa katsomassa mh-luonnekuvauksia sekä luonnetestejä. Rotuina luonnetesteistä suurin lukumäärä oli boksereilla. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoista katseltavaa, aika erilaisia olivat holskuihin verrattuina.

Ensi viikolla on paluu arkeen ja hoitokoirakin on taas kuvioissa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti