sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Reeniä, viilennystä, Freddy ja Topi


Oksin kanssa ollaan edelleen reenailtu. Kosketuskepin kanssa ollaan tehty häiriöharjoituksia, kapulan nostoon otettu muutamia askelia ja uutena juttuna Ninan tekemä hieno koroke, johan on liitetty käsky "pöytä". Pöytään ollaan saatu muutaman askeleen "lähetys" vierellä käskystä ja kestoa hieman korokkeella seisomiseen. Lisäksi ollaan tehty asentoerottelua ja tarkoituksena on ottaa hajut mukaan pitkän tauon jälkeen. Oksi on tehnyt nenäharjoitusta ihan simppelinä namin etsiminen nurmikolta- juttuna. Että saataisiin se nenä välillä sinne maahan :). Lisäksi maassa oloon ollaan tehty kestoa kotona, tässä on ollut häiriönä tiellä ohi kulkevat koirat, joista Oksi mielellään ilmoittelee. Koira käskyllä pois ikkunasta ja käsky "maahan" ja palkkailua siinä.

Freddy on ollut päivähoitolaisen edelleen. Nyt Oksikin on jo huomannut että penskasta on ihan oikeasti leikkikaveriksi. Käytiin kaksikon kanssa keskiviikkona hakemassa täydennystä pakkaseen Kennelrehun autolta ja samalla hieman seurautin Freddyä ja Oksikin pääsi autosta ihmettelemään maailman menoa, aika maalainenhan se on :D.
 

 Perjantai-iltana tuli hoitoon viikonlopuksi Topi Tutkimusmatkailija. Topi tuli sisälle kuin kotiinsa eikä tällä kertaa Oksikaan saanut Topissa pöhädystä aikaiseksi. Topi on ilmeisesti luokitellut Oksin täysin vaarattomaksi hemmoksi. Perjantaina käytiin ennen nukkumaanmenoa kävelemässä Topin kanssa haistelulenkki metsässä ja käytiin aikaisin nukkumaan koska lauantaina aamulla oli lähtö Porvooseen Peten Koiratarvikkeeseen.

Nina oli yhdeksältä meitä, Topi lähti mukaan shoppailemaan, hakemassa. Paljon oli tavaraa myynnissä ko. liikkeessä ja aikaa vierähtikin siellä parisen tuntia. Topi oli Tutkimusmatkailija hengessä mukana, varsinkin herkkuosasto oli Topista varsin tutkittava paikka. Topi käyttäytyi todella hienosti  ja jätti muut shoppailemassa olevat koirat huomioimatta. Varsin pätevä pikkumies :). Sen verran väsyttävä reissu oli, että Topi veteli hirsiä auton takapenkillä koko paluumatkan.

 
Oksi sai viilennysmanttelin sekä viilennysalustan. Oksi on pudottanut lähes kokonaan pohjavillan ja osallisena siihen on ollut Koiratarvikkeesta ostamani erinomainen haravaharja. Varsin pätevä peli. Kunhan pohjavilla on kokonaan harjattu pois pääsee Oksi pesulle.
 
 
Topin kanssa lenkkeiltiin lämpimistä ilmoista johtuen lähinnä metsälenkkejä tämän hoitojakson aikana. Lisäksi pihailtiin ja Topi etsi nameja pihalta aktivoinnin merkeissä. Sisätiloissa Topi viihdytti sille varta vasten shoppailumatkalta ostettu vuotaluu. Topista kuoriutui varsin mukavuudenhaluinen herrasmies. Se ihastui ikihyviksi nukkumaan lampaantaljan päällä. Siinä se söi luutaan ja nukkui tyytyväisenä molemmat yöt.

 
Lauantaina Aino kävi leikkimässä reenituokion päätteeksi Oksin kanssa. Niiden leikit olivat sen verran vauhdikkaat että tänään ei Oksi enää jaksanutkaan Boogieta juoksuttaa. Meni enemmän painimiseksi Oksin ja Boogien leikit. Boogien on jo Oksin korkuinen mutta painoa tytöllä on jo enemmän kuin Oksilla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti