sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Koirakavereita ja muutakin touhua


Kuluneeseen viikkoon on kuulunut koirakavereita, uintia ja treenailuja. Viime viikonloppuna kävi Boogie-tyttö leikkimässä Oksin kanssa. Boogien ja Oksin treffit koostuvat aika paljolti painimisesta, välillä Oksi intoutuu juoksemaan Boogieta pakoon mutta rotikoitten juttu taitaa olla, enempi vähempi, painiminen.





Kolmet treenit treenitilalla. Pääsääntöisesti tehtiin rally-tokon liikkeitä tai niiden osia. Osa sujuu, osa ei. Oma keskittyminen oli tällä viikolla parissa treeneissä huono. Koirasta huomaa heti jos ajatukset harhailevat. Noutokapulassa ollaan edistytty, nyt kriteeriksi voi jo ottaa pari askelta kapula suussa. Olen ottanut tähän liikkeen vaikka ehkä olisi pitänyt ottaa kestoa kapulan suussa pitämiseen, mutta näin mennään nyt. Viimeisissä treenissä oli häiriönä Ainon isäntä, Jori. Oksille ihminen häiriönä ei ole kovinkaan suuri mutta Ainosta oli mukava käydä moikkaamassa tyyliin- "kato, kato mitä mä teen, säkin olet täällä kiva juttu", joten häiriö oli myös Ainolle suurempi. Ensi viikko vielä treenaillaan ja sitten pidetään treenitilalta tauko, Ainolle tulee saikkua ja me Oksin kanssa hommaillaan jotain pientä kotioloissa.

Oksi kävi uimassa. Meni ihan ok mutta uiminen ei ehkä ole Oksille "se juttu", se ui kun käsketään ja on helposti ohjailtavissa altaassa mutta ei se intopiukkana altaaseen ole menossa. Uimista harrastetaan tyylillä kun omistaja haluaa. Rapsuttelua on taas ollut  ja mietinkin pahentaako uiminen tilannetta olennaisesti. Asiaa seurataan.

Aino oli iltapäivähoidossa. Ohjelmistoon kuului hanskan vetoa, apukokkeilua ja muuta mukavaa. Päivän saa helposti kulumaan koirien touhuja seuratessa.




 
Kun meno alkaa menemään liian kovaksi nappaa Oksi Ainon kuono suuhunsa. Aino on muutenkin kasvanut Oksin silmissä aikuiseksi- sai tuntea nahoissaan kun meni häiriköimään Oksia sen juostessa. Onneksi Aino on kova likka, pienet pyöritykset rähinä kera eivät sen maailmaa romauttaneet. Ja kaveruksia ollaan edelleenkin :).
 
                                                                       "uskos nyt !"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti